EKONOMİ

DEGİAD YENİ DÖNEMDE NE YAPACAK?

DEGİAD YENİ DÖNEMDE NE YAPACAK?
Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) Genel Kurulu gerçekleşti. 15. Dönem Yönetim Kurulu’na tekrar seçilen Cevat Fahri Bermant, DEGİAD’ın yeni dönem çalışmaları ile ilgili görüşlerini Denizli Metropol’e anlattı.

ÖZEL HABER
Denizli iş dünyasının merakla beklediği, Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) genel kurulu DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası’nda gerçekleşti. 15. Dönem Yönetim Kurulu’na tekrar seçilen Cevat Fahri Bermant, Denizli Metropol’e konuştu. Bermant, yeni dönem yönetim kurulunda yer alması ve DEGİAD’ın yeni dönem çalışmaları ile ilgili görüşlerini aktardı.



Bermant “DEGİAD olarak 30. Yılımızı kutluyoruz. 30 yıl boyunca DEGİAD’ın çıtası her zaman en yüksekteydi ve Denizli’nin en popüler STK’sı olma özelliğini taşıdı. Biz bunu yine zirvede tutmaya devam etmek istiyoruz.  Vefat eden Başkanlarımız ve vefat eden üyelerimizi saygıyla anıyorum. Genel kurulumuzu yeni binamızda Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası’nda yapıyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Yeni dönemde pandemi nedeniyle kapanmalar yaşanmazsa, DEGİAD olarak etkinliklerimizi yine yapmak istiyoruz. Etkinlikler anlamında da DEGİAD üstüne koya koya, çıtayı yükselterek geldi. Birçok aktivitemizi eskiden olduğu gibi yine devam ettirmek arzusundayız” diye konuştu.

DEGİAD YÖNETİM KURULU ÜYESİ CEVAT FAHRİ BERMANT’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon