EĞİTİM

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KUTLUHAN METROPOL MEYDANI’NDA

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KUTLUHAN METROPOL MEYDANI’NDA
Denizli Metropol’de yeni yayın döneminin önemli programlarından Metropol Meydanı; ikinci bölümünde Pamukkale Üniversitesi Kurmaylarını ağırlayacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları ve Fakülte Dekanlarının katılacağı program 14 Eylül Salı saat 20.30’da Denizli Metropol’de…

ÖZEL HABER
20 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlayan Denizli Metropol, gerçekleştirdiği birbirinden farklı programlar, canlı yayınlar ve projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Denizli’de iş dünyasının sesi olan Denizli Metropol yepyeni bir programı daha hayata geçirdi. Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, Metropol Meydanı programının ilkiyle Denizli televizyon tarihinde bir ilki başararak tam 25 konuklu canlı yayını Denizlililerle buluşturdu. Şimdiye kadar Denizli’de bu kadar geniş katılımlı bir program yapılmamıştı.

Çok katılımlı, çok sesli program Metropol Meydanı’nın ikincisi 14 Eylül Salı günü saat 20.30’da PAÜ Kampüsü içinde bulunan Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nden gerçekleşecek… Canlı yayında “Metropol Meydanı” programının konukları Pamukkale Üniversitesi Kurmayları olacak… PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları ve Fakülte Dekanlarının katılacağı programda katılımcılar Ümit Yakuphan’ın moderatörlüğünde konuşacak.

Pamukkale Üniversitesi yeni eğitim yılına ve yüz yüze eğitime hazır mı? Üniversite – Sanayi iş birliğinde gelinen son nokta. Üniversiteye yapılacak yeni yatırımlar ve projeler.. PAÜ Teknokent çalışmaları… Bu ve daha fazlasının konuşulacağı Metropol Meydanı’nı Denizli Metropol’ün resmi yayın platformları olan Youtube, Instagram, Twitter, Facebook ve denizlimetropol.com’un web ve mobil uygulamalarından takip edebilirsiniz.

Denizli Metropol’ün Youtube Kanalına abone olmayı unutmayınız…

Youtube: www.youtube.com/c/denizlimetropol/
(Smart tvlerde izleyebilirsiniz)

Denizli Metropol Takip sayfaları:

Instagram: https://www.instagram.com/denizlimetropol/

Facebook: https://www.facebook.com/metropoldenizli/

Twitter: https://twitter.com/DenizliMetropol

Haber Sayfası: www.denizlimetropol.com

Denizli’deki haber ve canlı yayınları izlemek cep telefonunuzdan uygulamayı indirmek için
Apple ve İPhone için bu linki

https://apps.apple.com/tr/app/denizli-metropol-haber/id1522783686?l=tr

Android Samsung Huwai LG ve Sony İçin linki tıklayınız

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.denizlimetropol.android

Platformlardan takip edip, beğenmeyi unutmayın…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon