EKONOMİ

TÜRKONFED YÜRÜTME KURULU STRATEJİ TOPLANTISINI YAPTI

TÜRKONFED YÜRÜTME KURULU STRATEJİ TOPLANTISINI YAPTI
Yeni Dönem Yeni Ufuklar Vizyon Belgesi Işığında TÜRKONFED Yürütme Kurulu Strateji Toplantısı GESİFED ve BESİAD ev sahipliğinde Bodrum’da gerçekleştirildi.

TÜRKONFED (Türk Girişim İş Dünyası Konfederasyonu) Yürütme Kurulu Strateji Toplantısı GESİFED (Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu) ve BESİAD (Bodrum Esnaf ve Sanayi İş İnsanları Derneği) ev sahipliğinde Bodrum’da gerçekleştirildi.



Toplantıya TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi ve GESİFED Başkan Yardımcısı Hakan Urhan, GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan ile Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.



Toplantıda TÜRKONFED’in 2018-2021 Stratejik Odaklarının gözden geçirilmesinin ardından yeni dönem stratejileri üzerine çalışmalar yapıldı. Toplantının ertesi günü GESİFED Başkan Yardımcısı Okan Konyalıoğlu, GESİFED Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Özlem Köseoğlu, GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erişkin’in de katılımları ile yangın bölgesi ziyareti yapıldı.



Bodrum Mazı'da çok fazla hasar gören ve restoranı aktif hale getirerek faaliyetini sürdürmeye çalışan bir pansiyonda öğle yemeği yendi. Yapılan çalıştayda yangın süreçlerini de kapsayan iklim krizi çalışmaları gibi projelerin yanında ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik proje ve çalışmalar da ele alındı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon