EKONOMİ

DESİAD BAŞKANI ŞENEL’DEN KRİPTO PARA AÇIKLAMASI

DESİAD BAŞKANI ŞENEL’DEN KRİPTO PARA AÇIKLAMASI
Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Şenel, Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programına katılarak, son günlerin en çok konuşulan konusu kripto para ile ilgili önemli açıklamalar ve tavsiyelerde bulundu.

ÖZEL HABER
Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Şenel, Sinpaş Aquacity Denizli’den canlı yayınlanan programda Denizli Metropol Haber Koordinatörü Murat Acar’ın “Kripto para skandalı yaşanıyor Türkiye’de… Kripto para ile ilgili ne düşünüyorsunuz?” sorusuna yanıt verdi.



Şenel “Kripto para hikayesinin dünyada nasıl provoke edildiğini görmek lazım. Tesla’nın Sahibi Elon Musk bir şey söylüyor. Kripto para fırlıyor. Ertesi gün başka bir şey söylüyor, bir iki cümle ediyor. Kripto para düşüyor. İnsanlar bunların ağzına bakıyor. Ben bunu şöyle yorumluyorum. Böyle ortamlarda, belirsizliklerde, insanlar üretime olan beklentilerini kaybederlerse, tabi ki daha kolay para kazanabileceklerine inandıkları enstrümanlara rağbet gösterir. Pandemi döneminde üretim ve benzeri şartlar yeterli karlılık sağlamadığı için insanlar sanal parayı gelir elde etme veya elindekini koruyabilmek için bir seçenek olarak gördüler. Provokatif olarak bunların önü açıldı. Bunu yaşayınca yoğun bir ilgi oldu. Bunlar değil mesele. Bunlar gelip geçici şeyler. Bizim kurtuluşumuz üretimde. Nitelikli katma değerli üretim. Sanayici, esnaf, üretici; sanal parayla ilgili yatırımlar olabilir. Fikrimiz oraya kayabilir. Ama, asla ve asla vazgeçmememiz gereken şey üretmektir. Biz üretmekten vazgeçemeyiz. Bedava para diye bir şey yok. Bedel ödemeden bir şeye sahip olamazsınız. Onlara dikkat ederek yola devam edeceğiz, ama katma değerli üretime tüm enerjimizi, gücümüzü, motivasyonumuzu Denizli özelinde söylüyorum buraya vermemiz lazım” diye konuştu.  

DESİAD BAŞKANI ŞENEL’İN KRİPTO PARA AÇIKLAMASINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon