POLİTİKA

DENİZLİLİLERİN KALBİNDE FERUDUN ÜNAL SEVGİSİ

DENİZLİLİLERİN KALBİNDE FERUDUN ÜNAL SEVGİSİ
Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ferudun Ünal saha çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla bire bir temas halinde olan Ünal'a, Denizlililerin ilgisi de gözlerden kaçmıyor.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimlerinin saha çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı Ferudun Ünal, beraberinde MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 1200 evler, Sevindik, Pelitlibağ, Merkezefendi Kapalı Pazaryeri,Kale içi esnafları ve Bayramyeri'nde vatandaşlarla kucaklaştı.



1200 evler, Sevindik, Pelitlibağ, Merkezefendi Kapalı Pazaryeri,Kale içi esnafları ve Bayramyeri'nde vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Adayı Ünal “Her şeyden Önce Türkiye, Herşeyden Önce Denizli diyerek çıktığımız bu kutlu yolda sizlerin desteği ile Türkiye’yi güçlü bir ülke yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Ferudun Ünal ile karşılaşan bir vatandaş ise "Denizli'ye layık olduğu hizmeti getireceğinize, Ankara'ya gidince Denizli'yi unutanlardan olmayacağınıza inancım tam. Milletvekili adayı olduğunu duyduğum günden buyana seni görmek istiyordum şimdi karşımdasın" dedi. Milletvekili Adayı Ünal'a   Denizlililerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon