MERKEZEFENDİ

BAŞKAN DOĞAN’IN İFTAR YEMEĞİ, CHP MİTİNGİNE DÖNÜŞTÜ

BAŞKAN DOĞAN’IN İFTAR YEMEĞİ, CHP MİTİNGİNE DÖNÜŞTÜ

Merkezefendi Belediyesi’nin toplu iftar programı, Yenişehir Mahallesi’nde gerçekleşti. CHP mitingine dönüşen programda konuşan Belediye Başkanı Şeniz Doğan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.


Merkezefendi Belediyesi’nin Halil İbrahim sofrası, Yenişehir Mahallesi’nde gerçekleşti. Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu bahçesinde yapılan ve CHP mitingine dönüşen programa; Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca, Denizli Belediyesi eski Başkanlarından Ali Marım ile Ali Aygören, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Milletvekili Adaylarından; Şeref Arpacı, Adil Demir, İlhan Özcan, Millet İttifakı’nın il başkanları ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN DOĞAN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
İftar programında konuşan Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Zor günler geçiriyoruz. 11 ilimizi etkileyen deprem, bizlerde derin yaralar açtı. Bir taraftan o bölgelere desteğimiz devam ediyor, bir taraftan da bu günlerde en çok ihtiyacımız olan birliği, beraberliği, kardeşliği, dostluğu, o Halil İbrahim sofrasını Merkezefendimizdeki 50 mahallemizde kurmaya çalışıyoruz. Bu zor günlerde bu Halil İbrahim sofralarında sizlerle bir araya gelerek tekrardan umudu yeşertmeye çalışıyoruz. Ekonomik krizin, umutsuzluğun, mutsuzluğun hat safhada olduğu bu günlerde insana dokunan, insan odaklı projelerimizle Merkezefendimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bunu Merkezefendili hemşehrilerimizden aldığımız destekle yapıyoruz. Yenişehir Mahallesi bu yolda her zaman bizimle birlikte yürüdü. Bize inandı, bize destek verdi. Birlikte yaptık, birlikte başardık. Merkezefendi’ye getirdiğimiz baharı, inşallah tüm Türkiye’ye getirmemize de çok az kaldı” dedi.

PROGRAM CHP MİTİNGİNE DÖNÜŞTÜ
Başkan Doğan’ın konuşmasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca ile Millet İttifakı’nın il başkanları kısa konuşa yaptı. Yapılan konuşmaların ardından CHP’li milletvekili adayları ile birlikte protokol sahneden halkı selamladı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon