EKONOMİ

DENİZLİLİ TURİZMCİLER BAYRAM TATİLİNDEN NE BEKLİYOR?

DENİZLİLİ TURİZMCİLER BAYRAM TATİLİNDEN NE BEKLİYOR?
Denizlili turizmciler bayramdan umutlu… Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Ramazan Bayramı tatiline az kala bölgedeki turizm tesislerinin hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, yüzde yüzlük bir doluluk beklediklerini söyledi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Ramazan Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla otellerde doluluk oranı arttı. Turizmciler bu sene pandeminin etkisinin de azalmasıyla bayram tatilinde özellikle Pamukkale ve Karahayıt bölgesinde yoğunluk bekliyor. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Ramazan Bayramı tatiline az kala bölgedeki turizm tesislerinin hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, yüzde yüzlük bir doluluk beklediklerini söyledi.

GAZİ MURAT ŞEN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Şen “Bayramda ciddi bir doluluk bekliyoruz. Neden bekliyoruz? Özellikle sahil bölgesindeki oteller tam anlamıyla hava ve deniz ısınmadığı için bu mevsimler çok fazla talep görmüyor. Bu mevsimler özellikle termal tesislerin talep gördüğü bir zaman dilimi. Ondan da biz faydalanacağız. Bölgemizdeki antik kentlerin ve tarihi gezilecek bölgelerin çok olması, seyir tepesi ve teleferiğin, kayak merkezinin olması; ilimize gelecek yerli turistlerimizin zaman geçirebilecekleri farklı alanları yaratıyor. Bizim için de çok değerli. Bayram döneminde özellikle Pamukkale ve Karahayıt bölgesindeki tesislerimiz yüzde 100 dolulukla bayram tatilini geçirecektir.  Tüm yerli vatandaşlarımızı bölgeye bekliyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon