POLİTİKA

KILIÇDAROĞLU’NUN, DENİZLİ ZİYARETİNİN İPTAL NEDENİ ENCÜMEN OY KRİZİ Mİ?

KILIÇDAROĞLU’NUN, DENİZLİ ZİYARETİNİN İPTAL NEDENİ ENCÜMEN OY KRİZİ Mİ?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce yarıda kalan Denizli ziyaretini tamamlamak için normal şartlarda 28 Nisan Perşembe (Yarın) Denizli’ye gelecekti. Ancak Kılıçdaroğlu’nun Denizli gezisi ani bir kararla iptal edildi. Kılıçdaroğlu’nun,  Denizli gezisi neden iptal edildi? Açıklama Denizli Metropol canlı yayınına katılan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum’dan geldi.

ÖZEL HABER
CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, 28 Nisan’da Denizli’ye gelmesi beklenen ancak ani bir kararla Denizli gezisi iptal edilen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli ziyaretine ilişkin Denizli Metropol’de açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun, Denizli ziyareti CHP’de yaşanan encümen krizi nedeniyle mi iptal edildi? Cevap Ali Osman Horzum’dan…

ALİ OSMAN HORZUM'UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Horzum “Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin üzerine çok konuşuldu. Kesinlikle encümen krizi ile alakası yok. Genel merkezin tasarrufudur. Ziyaret kısa olacaktı. İptal edilmesi daha iyi oldu, çünkü önümüzdeki süreçte daha uzun kapsamlı ziyaretini gerçekleştirecek. Daha uzun ağırlayacağız. O günü bekliyoruz. Söylenen söylemler gerçeği yansıtmıyor. Encümen kriziyle alakası yoktur” diye konuştu.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon