EKONOMİ

BAKANIMIZA SORUNLARIMIZI ANLATTIK, ÇÖZÜM İSTEDİK

BAKANIMIZA SORUNLARIMIZI ANLATTIK, ÇÖZÜM İSTEDİK
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, ziyareti değerlendirirken, Bakan Muş’a istek ve taleplerini hem platform olarak hem de Denizli Ticaret Odası olarak anlattıklarını ve çözüm noktasında istekte bulunduklarını söyledi. 

ÖZEL HABER
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de Anemon Otel’de iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un ziyaretini değerlendirdi.

UĞUR ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Erdoğan “Bakanlarımızı Denizli olarak özlemiştik. Ziyareti çok anlamlı ve değerli buluyoruz. Ticaret Bakanımızı, sanayicimizle, ticaret erbabımızla, iş insanlarımızla bir araya getirdik. Problemlerimizi anlatmak ve çözüm bulmak niyetindeyiz. Bizde platform olarak bu çalışmayı yaptık. Denizli Ticaret Odası Başkanı olarak Sayın Bakanımıza aktaracağımız önemli konular var. Daha önce size verdiğim röportajda da söylemiştim. İhracatçılarla ilgili Merkez Bankası’nın yüzde 40 kararı var. Alınan kararla ilgili Bakanımızla görüşeceğiz. Firmalarımızın, üyelerimizin bununla ilgili talepleri var. Bunları da Bakanımıza aktarıyoruz. Çözümü konusunda gerekli girişimleri yapacağız. Denizli ile ilgili istek ve taleplerimizi de Sayın Bakanımıza bizzat anlatıyoruz. İstişarelerde bulunmak anlamlı. Bütün STK üyelerimiz bir arada, burada. Problemleri çözmek için buradayız” diye konuştu.
Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon