EKONOMİ

DENİZLİ PLATFORMU TİCARET BAKANI MUŞ’TAN NE İSTEDİ?

DENİZLİ PLATFORMU TİCARET BAKANI MUŞ’TAN NE İSTEDİ?
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de Anemon Otel’de iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, platform olarak Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan nasıl talepleri olduğunu Denizli Metropol’e özel açıkladı.

ÖZEL HABER
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de Ticaret Bakanlığı Denizli İş İnsanları İle İstişare Toplantısı’nda iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, platform olarak Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan nasıl talepleri olduğunu Denizli Metropol’e özel açıkladı.

MÜJDAT KEÇECİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Keçeci “Biz Bakanlarımızı ziyaret ediyoruz. Bakanlarımız daha çok Denizli’ye gelmeliler. Çok sorunumuz var. Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un Denizli’ye gelmesi bizler için çok güzel. Özellikle son günlerde çok sorunumuz var. Dövizle, ihracatla ilgili meseleler var. Sanayici döviz işi yapıyor. Anlatacak çok mesele var. Denizli’yle ilgili lojistik sorunu var. Bu kadar ihracat hacmi olan bir ilin demir yolu sorunu var. Tren yolunu mutlaka dile getireceğiz. Hava yolu ile ilgili problemlerimiz söz konusu.  Çandarlı Limanı biran önce devreye alınmalı. Exim kredilerini düşünüyoruz. İhracatçı desteklenmeli. Bunlar ana konularımız” diye konuştu.
Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon