EKONOMİ

DENİZLİLİ İKİ İHRACATÇI FİRMAYLA İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME

DENİZLİLİ İKİ İHRACATÇI FİRMAYLA İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME
Denizli Metropol Köşe Yazarı Mustafa Kaya, Denizlili iki firmayla ilgili iki önemli gelişmeyi son yazdığı köşe yazısı ile Denizlililere duyurdu…

Dünyada 33 farklı ülkeye oto cam ihracatı yapan Denizli firması Uğurlu Oto Cam 11 yıldır Londra Belediyesi’nin ünlü kırmızı otobüslerinin ihtiyacı olan tüm cam aksamlarını Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde üretip İngiltere’ye gönderiyor.

Uğurlu Oto Cam kurucularından Muammer Duman “Londra’nın simgelerinden biri olan kırmızı belediye otobüslerinin camlarını Uğurlu Oto Cam olarak biz üretip gönderiyoruz” dedi.

Denizli’nin önemli sanayicilerinden Gamateks Tekstil’in sahibi Osman Aydınlı ise dünyanın en ünlü yayın kuruluşu BBC’nin,  BBC Türkçe departmanı tarafından hazırlanan “ekonomi ve ihracat” konulu programına konuk oldu.

Aydınlı, Gamateks olarak en fazla ihracat yaptığı ülke olan İngiltere’nin yayın kuruluşu BBC’ye konuştu. Kısacası; Denizlili iki firma ve bu iki firmanın kurucuları olan Denizlili iki sanayici son dönemde “Londra’da Denizli adını etkin bir şekilde duyuran” iki isim oldu.

FİRMALARLA İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞMENİN TÜM AYRINTILARINI MUSTAFA KAYA’NIN KÖŞE YAZISINDAN OKUYABİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon