EKONOMİ

DENİZLİ, TÜRKİYE’NİN ÜRETİM VE İHRACAT ÜSSÜ

DENİZLİ, TÜRKİYE’NİN ÜRETİM VE İHRACAT ÜSSÜ
Denizli Metropol’e açıklamalarda bulunan Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ; “Denizli Anadolu’nun üretim, Türkiye’nin ihracat üssüdür. Denizli alanlarını çeşitlendirerek Türkiye’nin yıldızlaşan bir kenti haline gelecek. Denizli büyürse, Türkiye büyür ” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulundu. Güldağ, Denizli ve Denizli iş dünyasından  övgüyle söz ederek.

HAKAN GÜNDAĞ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Güldağ; “ Denizli’ye daha önceki yıllarda da geldim. Denizli ile aile bağlarımda var. Dedem burada görev yaptı.  Babam burada Taş Mektep’te okumuş. Ayrı bir sevgim var. Denizli Anadolu’nun üretim ve Türkiye’nin ihracat üssüdür. Zaman zaman ekonomisinde dalgalanmalar yaşasa da son dönemde Denizli başarılı bir performans göstermiştir. Her il kendine göre zorluklar yaşıyordur. Denizli alanlarını çeşitlendirerek Türkiye’nin yıldızlaşan bir kenti haline gelecek. Denizli Anadolu’nun nabzını tutan bir şehir. Biz Dünya Gazetesi olarak Denizli’yi kılcal damarlarına kadar takip ediyoruz. Gözümüz kulağımız Denizli’de. Denizli büyürse Türkiye büyür ” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon