EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİSİNE ÇOK FAYDALI OLACAK BİR PROJE

DENİZLİ SANAYİSİNE ÇOK FAYDALI OLACAK BİR PROJE
Denizli sanayisinin ihtiyaç duyduğu alanlarda insan kaynağını geliştirerek nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılayacak ve sanayi sektörünün rekabet gücünün artırılmasının önünü açacak “Denizli Mesleki Eğitim ve Test Merkezi” projesinin sözleşme imza töreninin ardından Denizli Metropol’e konuşan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu “Bundan sonra sanayicimizin ihtiyacı olan ara eleman sıkıntısı buradan giderilecek. Denizli sanayisine çok faydalı bir proje olduğuna inanıyorum” diye konuştu.  
ÖZEL HABER
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten GEKA’nın “2021 Yılı Güdümlü Proje Desteği” kapsamında destek almaya hak kazanan ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan “Denizli Mesleki Eğitim ve Test Merkezi” projesinin sözleşme imza töreni Denizli OSB Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.



Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulunan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu “Bugün Denizli’de Organize Sanayi Bölgesi’nde, Valimizin, Belediyemizin, Denizli Sanayi Odası’nın, Denizli Ticaret Odası’nın ve diğer kuruluşların ortaklaşa iş birliği halinde güzel bir projeye imza attık. Biliyorsunuz; sanayinin ihtiyacı olan ara elaman eksikliğini gidermek için Denizli Organize Sanayi Bölgemiz bir proje yaptı. Diğer ortaklarımız da bu projeyi destekledi. Bundan sonra sanayicimizin ihtiyacı olan ara eleman sıkıntısı buradan giderilecek. Denizli sanayisine çok faydalı bir proje olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

ABDÜLKADİR USLU’NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon