EKONOMİ

MESLEKİ EĞİTİM ADINA EN ÖNEMLİ, EN BÜYÜK PROJE

MESLEKİ EĞİTİM ADINA EN ÖNEMLİ, EN BÜYÜK PROJE
Denizli sanayisine ana eleman sağlayacak “Denizli Mesleki Eğitim ve Test Merkezi” projesinin sözleşme imza töreninin ardından Denizli Metropol’e konuşan Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür Akdoğan “Mesleki eğitim adına en önemli ve en büyük projeyi gerçekleştirmiş durumdayız” diye konuştu.

ÖZEL HABER
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan “Denizli Mesleki Eğitim ve Test Merkezi” projesinin sözleşme imza töreni Denizli OSB Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.



Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulunan GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan “Mesleki eğitim adına en önemli ve en büyük projeyi gerçekleştirmiş durumdayız. Güney Ege Kalkınma Ajansımız Yönetim Kurulu’nun onayıyla düzenleyeceğimiz Mesleki Eğitim Test Merkezi, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yürütülecek. Denizli ihracat şampiyonlarının olduğu bir şehir. Özellikle tekstil alanında, ciddi anlamda ara elemana ihtiyaç var. Bu proje hem tekstil. hem makine imalatı alanında eleman eksikliğine katkı sağlayacak. Ajansımızın 2022 yılında uygulayacağı genç istihdam kapsamında birçok projesi var. Çok heyecanlı bir proje. Çok önemli ortaklarımız var. Şehrimizin ileri gelenleri bu projeye destek veriyor. İnşallah önemli katkılar sunacak şehrimize herkese teşekkürler” dedi.

ÖZGÜR AKDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon