POLİTİKA

DENİZLİ MİLLETVEKİLLERİ, DENİZLİ İÇİN YAPACAKLARINI ANLATTI

DENİZLİ MİLLETVEKİLLERİ, DENİZLİ İÇİN YAPACAKLARINI ANLATTI
Türkiye Büyük Millet Meclisi, yeni yasama yılına başladı. Mesaiye başlayan Denizli Milletvekilleri, yeni dönemi ve Denizli için yapacaklarını Denizli Metropol’e anlattı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı. Denizli Milletvekilleri, yeni dönemi ve yapacaklarını Denizli Metropol’’e özel anlatırken, ortak kanı Denizli’nin menfaatleri oldu. Vekiller Denizli ve kentin çözüm bekleyen sorunları, yatırımlar noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

“YENİ YILDAN BEKLENTİMİZ BÜYÜK”
AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan yaptığı açıklamada “TBMM 27. Dönem 4. Yasama Yılının açılışı ve yeni yasama yılından beklentilerimiz büyük. Geniş tabanlı ve verimli çalışma esasına dayalı, demokratik müzakereyi daha makul çerçevede yapmayı sağlayacak bir İçtüzük arzumuz var. Cumhur İttifakı olarak MHP grubuyla yaptığımız uyumlu çalışmayı göreceksiniz. Kovid-19 salgını dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına aldı. Milletin ihtiyacı olan yasal düzenlemeler maske, mesafe ve temizlik kuralına riayet edilerek hayata geçirilecek. Meclis, salgına yenik düşmeden, yasama faaliyetini yavaşlatmadan çalışmalarını sürdürecek. Suriye ve Irak, Mali ve Orta Afrika ile Lübnan olmak üzere 3 yurt dışına asker gönderme tezkeresinin süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkerelerini görüşeceğiz. Gıda, tarım ve orman alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması kanun teklifi de gündeme alınacak” dedi.



“YENİ YASAMA YILIMIZ HAYIRLI OLSUN”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Denizli Metropol’e yaptığı değerlendirmede “Yeni Yasama yılımızın vatandaşlarımız ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yasama döneminde vatandaşlarımızın özellikle içinde bulunduğumuz pandemi süresinde tüm hak ihlallerinin ortadan kaldırılacağı, büyük özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımızın haklarının teslim edileceği, 24 Haziran seçimlerinde söz verilen 3600 göstergenin yasalaşacağı, emeklilikte yaşa takılanların haklarının iade edileceği, insan haklarının ihlallerinin ortadan kaldırılacağı, yargıya, yasamaya ve yürütmeye olan güvenin tesis edileceği ve büyüyeceği, vatandaş lehine düzenlemelerin hayata geçirileceği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda da tek adam rejiminden güçlendirilmiş parlamenter rejime geçişin sağlanacağı, demokrasimizin tüm kurum ve kuruluşları ile hukukun üstünlüğü, insan hakları ve demokrasinin sadece söylemlerde değil, TBMM çatısı altında tüm kanunlarda ve kanun tekliflerinde göz ardı edilmeyeceği ve hayata geçirileceği bir yasama döneminin olmasını umut ediyorum” dedi.  

“DENİZLİMİZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise yaptığı açıklamada “27. Dönem 4. Yasama Yılı 1 Ekim itibariyle başladı. Koronavirüs tedbirlerine uyarak, çok yoğun çalışmalar yapacağımız bir yasama yılı daha bizleri bekliyor. Siyasi konulardaki rekabetimizin ve farklılıklarımızın, ülkemize ve milletimize karşı olan sorumluluklarımızın önüne geçirilmediği bir dönem olması diliyorum. Çünkü ülkemizin en büyük gücü, milletiyle ve onu temsil eden kurumlarıyla sergilediği birlik, beraberlik ve dayanışmadır.
Bu yasama yılında da ülkemiz ve Denizlimiz için en iyisini yapmaya çalışarak, milletimizden gelen talep ve öneriler doğrultusunda gerekli düzenlemeleri hayata geçireceğiz. Yeni yasama yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

“DENİZLİ’NİN TALEPLERİ ÖNCELİĞİMİZ”
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin yaptığı açıklamada “TBMM’nin 27’nci dönem 4’üncü yasama yılı başlıyor. Milli çıkarlarımızı koruyacak, milletimizin menfaatlerini gözetecek düzenlemeleri hayata geçirmek üzere yeni bir yasama döneminin daha kapılarını aralıyoruz. Türkiye’ye hayırlı olsun. Özellikle salgın sürecinde çeşitli zorluk ve sıkıntılarla karşı karşıya kalan vatandaşlarımızın beklentilerine cevap olacak nitelikte düzenlemeleri hayata geçirmek önceliklerimiz arasında olacak. Gerek sanayide yaşanan gelişmeler, ticarette can suyu olacak hamleler, yeni düzenlemelerle birlikte milletimizin hizmetine sunulacak. Bu anlamda komisyonlarımızda üzerine düşeni yapacaktır. Şehrimizin sorunları, kentimizin talepleri, her dönem önceliğimiz olmuştur. Bu yasama yılında da şehrimizin geleceği için hedeflediğimiz projelerimizi hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Şehir Hastanesi, Denizli – Aydın Otoyolu, Şehir Stadımız, çevre yolu ve bağlantı yollarımız başta olmak üzere vizyon kent Denizlimize marka değeri yüksek kimliğini güçlendirici nitelikte nice gazel projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

“DENİZLİ’NİN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRECEĞİZ”
CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise “TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 4. Yasama Yılı için bugün toplanacak. Türkiye Cumhuriyetini kalkındırmak, milletimize hizmet etmek ve Milletvekili olmanın yüksek sorumluluğuyla çalışacağımız 27. Dönem 4. Yasama yılı hayırlı olsun. Denizlimizin her türlü problemini gündeme getirmeye devam devam edeceğiz” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE HAZIRLAMAK İÇİN PLANLARIMIZI YAPIYORUZ”
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yaptığı açıklamada “Meclis gündemi oldukça yoğun olacak, yakında başlayacak bütçe maratonu, çıkartılması gereken Kanunlar Meclis Genel Kurulunun rutin gündemi ancak Milletvekili sadece Genel Kurul’a katılır ve söz geldikçe kürsüye çıkarsa bana göre görevini eksik yerine getirmiş demektir. Ben bir milletvekili olarak hem yasama hem de denetleme görevimi en üst düzeyde yerine getirmeye çalışıyorum. Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi olarak her iki komisyonda çalışmalar yapıyorum. Muhalefetin elinde kalan tek kalan denetleme enstrümanı olan Yazılı Soru Önergeleri ile Cumhurbaşkanı Yardımcısından ve Bakanlardan önemli konularda cevap almaya çalışıyorum, hazırladığım kanun teklifleri ile halkımızın gereksinim duyduğu kanunların yasalaşması için mesai harcıyorum. Ayrıca milletvekilliğini sadece Meclis binası ile sınırlandırmıyorum, sürekli sahada olan vatandaşla iç içe birisiyim. Başta Denizlimiz ve ilçeleri olmak üzere pek çok şehre ziyaretlerde bulundum. Ekonomideki kötü gidiş vatandaşın her konuda artan şikayetleri ve bu iktidardan artık umudunu kesmiş olması İYİ Parti’yi sürekli iktidara hazır tutmamızı gerektiriyor ve bunun bilinci içerinde yorulmadan çalışıyoruz, Türkiye’yi geleceğe hazırlamak için planlarımızı yapıyor, güncel tutuyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon