YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ BAROSU’NDA BAŞKANLIĞA DÖRT TALİP VAR

DENİZLİ BAROSU’NDA BAŞKANLIĞA DÖRT TALİP VAR
Denizli Barosu’nda 47. Olağan Genel Kurul heyecanı yaşanıyor. Mevcut Başkan Müjdat İlhan’ın tekrar aday olduğu başkanlık  seçimi için, Kerem Tahir Üzelce, Adnan Demirdöğer ve Kamil Mercan yarışacak.

Denizli Barosu 47. Olağan Genel Kurul için bir araya gelecek. Genel Kurulda avukatlar yeni temsilcilerini seçerek 47. Dönem planlamasını yapacak. Denizli Barosu Başkanı olmak için şimdiye kadar 4 isim adaylığını açıkladı.

ŞİMDİYE KADAR DÖRT İSİM ADAYLIĞINI AÇIKLADI  
Mevcut Baro Başkanı Müjdat İlhan, daha önce Denizli Barosu Yönetim Kurulu’nda da görev yapan Kerem Tahir Üzelce, Adnan Demirdöğer ve Kamil Mercan Denizli’deki avukatların temsilcisi olmak için adaylıklarını açıklayan isimler. İlerleyen günlerde başka isimlerin de adaylığını açıklayıp açıklamayacakları ayrı bir merak konusu olurken, seçime az kala adaylarda çalışmalarına başladı. Daha çok birebir görüşmeler yapan adayların,  projelerini avukat üyelere anlattıkları öğrenildi.

GENEL KURULUN 10 – 11 EKİM’DE YAPILMASI MUHTEMEL
Denizli Barosu Başkanlığı için 4 aday yarışırken, Denizli Barosu’na bağlı 1436 üye sandığa gidip oy kullanacak. Normal şartlarda bu hafta sonu yapılması planlanan genel kurulda çoğunluğun sağlanamaması ve gelecek hafta yani 10-11 Ekim tarihlerinde seçimin yapılması ön görülüyor. Yeni Baro Başkanının kim olacağı gelecek hafta yapılacak 47. Olağan Genel Kurul’da belli olacak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon