EĞİTİM

PAÜ’DE UYUM HAFTASI SANAL ORTAMDA BAŞLIYOR

PAÜ’DE UYUM HAFTASI SANAL ORTAMDA BAŞLIYOR
Pamukkale Üniversitesi, 2020-2021 Güz Eğitim Döneminde yeni kayıt olan öğrencilerini Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (PAÜ PDREM)’in hazırladığı 5-16 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleştireceği e-oryantasyon programı ile karşılıyor.

Pamukkale Üniversitesi Senatosunca alınan karar ile 2020-2021 Güz Dönemi Eğitim ve Öğretim Uygulamaları uzaktan eğitim ile gerçekleştirilecek. Bu doğrultuda, Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından her yıl düzenlenen uyum sağlamayı kolaylaştırmaya yönelik hazırlanan oryantasyon programları da uzaktan eğitim yöntemi ile öğrencilere aktarılacak.



Pamukkale Üniversitesinin bu yıl dijital ortamda hayata geçirdiği e-oryantasyon programının amacı, üniversiteye yeni katılan öğrencilerin uyum sürecini hızlandırmak. Oryantasyon programı ile öğrencilerin üniversitesinin akademik ve sosyal imkânlarını hızlıca tanıması hedefleniyor. Bu amaç doğrultusunda, 2020-2021 Güz Dönemi; önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri için hazırlanan oryantasyon sunusuna ek olarak 14 haftalık ‘ORY 101’  dersi öğrencilerin erişimine sunulacak.


PAÜ PDREM ve e-oryantasyon programı ile ilgili detaylar için:
https://www.pau.edu.tr/pdrem/tr/sayfa/oryantasyon
https://www.pau.edu.tr/pdrem/tr/sayfa/dokumanlar-9
https://www.pau.edu.tr/pdrem/tr


 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon