YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN, KAHRAMANMARAŞ’TA TÜRK KIZILAY’INI ZİYARET ETTİ

DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN, KAHRAMANMARAŞ’TA TÜRK KIZILAY’INI ZİYARET ETTİ
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kahramanmaraş’ta 67 noktada günlük 3 öğün yemeği vatandaşlara ulaştıran Türk Kızılay’ını ziyaret etti. Milletvekili Tin Kızılay Aşevi’nde vatandaşlara yemek ikramında da bulunarak “Yaralarımızı birlikte sarıyoruz” dedi.  

Diğer illerde olduğu gibi depremin merkezi Kahramanmaraş’ta da çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. İlk günden beri bölgede olan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bir çok depremzedeye ulaşarak dertlerini dinleyip paylaştı. Milletvekili Şahin Tin, son olarak Kahramanmaraş’ta Türk Kızılay’ını ziyaret etti.



Kızılay’ın gece gündüz demeden çalıştığını ve yaraları sarmaya devam ettiğini belirten Milletvekili Tin, “Türk Kızılay’ı deprem bölgesinde üstün bir gayret sarf ediyor. Kahramanmaraş’ta günlük üç öğün 67 noktada 60 bin kişilik yemek ikramıyla depremzede vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor. Sofralarımızın bereketini paylaşarak artırıyoruz. Türk Kızılay’ın, çadır kentte kurduğu aşevinde vatandaşlarımıza yemek ikramında bulunduk. Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce sivil toplum kuruluşu, belediyeler, gönüllülerimiz ve Kızılay’ımız tüm imkanlarıyla depremzedelerimizin yanında. Yaralarımızı birlikte sarıyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon