POLİTİKA

DENİZLİ MİLLETVEKİLİ KİME ANNE YEMEĞİ YAPTI?

DENİZLİ MİLLETVEKİLİ KİME ANNE YEMEĞİ YAPTI?
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Metropol canlı yayınında sosyal medyada büyük ilgi çeken “Bilin bakalım bu yemekleri kimin için yapıyorum?” notuyla paylaştığı videonun hikayesini anlattı. Kime neden yaptı? Hangi yemekleri yapabiliyor? Haberimizde…

ÖZEL HABER
AK Parti Denizli Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün Ök, Denizli Metropol’oe Metropol Gündemi programına katıldı. Vekil Ök, programda sosyal medyada büyük ilgi çeken “Bilin bakalım bu yemekleri kimin için yapıyorum?” notuyla paylaştığı videonun hikayesini anlattı.

NİLGÜN ÖK’ÜN YEMEK HİKAYESİNİ ANLATTIĞI
VİDEOYU BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Vekil Ök, üniversite öğrencileri ile bir kafede bir araya geldiğini ve öğrencilerin kendisini bir sonraki buluşma için eve davet ettiğini belirterek “Onlara yemek yapmak istedim. Sonra yemek yaparken çekilen videoyu paylaştım. Çok ilgi çekti. Ben bu kadar ilgi çekeceğini düşünmemiştim. Gittik. Güzeldi. Benim annem Babadağ Yeniköy’lü öğrencilere tarhana çorbası ve sevdikleri yemekleri yaptım. Çok yemek çeşidi bilmem. Klasik bir anneyim. Düz usul, göveç, çorba, köfte patates yapmayı bilirim. Bademli pilav yapamam. Beşamel soslu yemek bilmem. Öğrencilere anne yemeği yaptım. Çok hoşlarına gitti. Sonrasında bize de gelsene diyen öğrenciler oldu. onlarla birlikte olmak güzeldi” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon