YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ METROPOL, SOKAK KISITLAMASINDA DENİZLİ’Yİ EVİNİZE TAŞIDI

DENİZLİ METROPOL, SOKAK KISITLAMASINDA DENİZLİ’Yİ EVİNİZE TAŞIDI
Denizli’de hafta sonu sokağa çıkma yasağı vardı. Sokaklar boş ancak Metropol Gündemi Denizlililer için dopdoluydu...  Denizli’nin gündemini; her zaman olduğu gibi yine Denizli Metropol tutarak canlı yayın programlarıyla evlerinize getirdi.

ÖZEL HABER
PAZAR GÜNÜ 4 ÖNEMLİ İSİM CANLI YAYINDAYDI
Denizli Metropol, sorumlu yayıncılık anlayışı ile Denizli’nin ekonomi, siyaset ve iş dünyasından birbirinden değerli isimleri sokak kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günü, gün boyu süren canlı yayınlarla Denizli Metropol’ün yayın mecralarıyla Denizlililerle buluştu.

MEMİŞOĞLU, DENİZLİ SANAYİ VE İŞ DÜNYASI GELİŞMELERİNİ DEĞERLENDİRDİ  
Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Ekonomist Dergisi’nin Anadolu’da ilk 500’e giren 23 firmayı kutlayarak başladığı Denizli Metropol canlı yayınında, 56 saatlik sokak kısıtlamasını fırsata çevirdiğini zamanını ailesi ile birlikte olarak, kitap okuyarak ve televizyon izleyerek geçirdiğini söyledi.  Denizli ihracatının üç aydır yakaladığı rekor seviyeyi de değerlendiren Memişoğlu, 12 – 17 Ocak tarihleri arasında Denizli Sanayi Odası ve Messe Frankfurt ile birlikte düzenleyecekleri sanal fuarın içeriğini aktardı. Asgari ücret konusunu da değerlendiren Memişoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği’nin son dönem çalışmalarını da anlattı.

ATLI, BABADAĞ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Memişoğlu’nun ardından canlı yayına katılan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Babadağ Belediyesi çalışmalarını aktardı. Sokak kısıtlamasında her zaman olduğu gibi sahada vatandaşların yanında olduklarını söyleyen Başkan Atlı, bilgisayarsız çocuk kalmasın projesinin ardından şimdi de uzaktan eğitime kimse uzak kalmasın eğitim projesini hayata geçirdiklerini belirtti. Babadağ Kültür Müzesi çalışmalarının sürdüğünü, Denizli’deki CHP’li belediyeler olarak ortak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Atlı, Babadağ yayla yolları başta olmak üzere parke ve asfaltlama işinin de ilçede son sürat sürdüğünü söyledi.

DAL, TEKSTİL SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINI CANLI YAYINDA İRDELEDİ
Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsa Dal, Denizli Metropol canlı yayınına katılanlar arasındaydı. Dal, kısıtlamaya rağmen iş dünyasının çalışmaya devam etmesinin önemini vurguladığı programda Denizli’nin son dönem ihracat başarısını da değerlendirdi. Tekstil sektörünün yapısal sorunlarını da izleyicilerle paylaşan İsa Dal, e-ticaretin ülkede ve Denizli’deki öncülerinden biri olarak e-ticaretin önemini ve son dönem yükseliş trendini anlattı.

TİN, BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNİ AYRINTILARIYLA PAYLAŞTI
Pazar gününün son konuğu AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin oldu. Tin, canlı yayında ülke ve Denizli gündemini değerlendirdi. Bütçe görüşmeleri, muhalefetin tutumunu da eleştiren Vekil Tin, Denizli Aydın Otoyolu’nun temel atmasını gerçekleştirdiklerini, Şehir Hastanesi’nin 2023 yılından önce tamamlanarak hizmete gireceğini, Şehir Stadı’nın yapımı ile ilgili sürecin sürdüğünü de izleyicilerle paylaştı. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon