YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ METROPOL, SOKAK KISITLAMASINDA DENİZLİ’Yİ EVİNİZE TAŞIDI

DENİZLİ METROPOL, SOKAK KISITLAMASINDA DENİZLİ’Yİ EVİNİZE TAŞIDI
Denizli’de hafta sonu sokağa çıkma yasağı vardı. Sokaklar boş ancak Metropol Gündemi Denizlililer için dopdoluydu...  Denizli’nin gündemini; her zaman olduğu gibi yine Denizli Metropol tutarak canlı yayın programlarıyla evlerinize getirdi.

ÖZEL HABER
CUMARTESİ GÜNÜ 8 ÖNEMLİ İSİM CANLI YAYINDAYDI
Denizli Metropol, sorumlu yayıncılık anlayışı ile Denizli’nin ekonomi, siyaset ve iş dünyasından birbirinden değerli isimleri sokak kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günü, gün boyu süren canlı yayınlarla Denizli Metropol’ün yayın mecralarıyla Denizlililerle buluştu.

TEFENLİLİ “HEDEF ŞAMPİYONLUK”
Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket AsBaşkanı Veli Tefenlili, Merkezefendi Denizli Basket’in son durumunu anlattı. Federasyonla yaşanan süreci değerlendiren Tefenlili, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu canlı yayında anlattı. Koronavirüs pandemisinin tüm takımları olduğu gibi kendilerini de zorladığını kaydeden Başkan Tefenlili, son yapılan transferleri anlatırken, gerekirse transfer yapmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi. 

ÖZ, SON EKONOMİK GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ
Ardından konuşan Ekonomist Prof. Dr. Ersan Öz ise 3. çeyrekte büyüme rakamlarını değerlendirirken, Denizli’nin son üç ayda kırdığı ihracat rekorları ile ilgili açıklamada bulundu. Borç yapılandırma yasası, enflasyon rakamları ve asgari ücret gibi ekonomik gündem konularını irdeleyen Prof. Dr. Öz, borsa, altın ve döviz yatırımcılarına da yine tüyolar verdi.

BALTALI, ÇEVRE DUYARLILIKLARINI ANLATTI
Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı’da Denizli Metropol canlı yayınına katılanlar arasındaydı. Baltalı Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yaptığı Deniz Tekstil Boyahane Şubesi’nin çevreye duyarlılığını bir kez daha göstererek, Denizli’de tekstil sektöründe bir ilk olan Deniz Tekstil Boyahanesi’nin “Sıfır atık” belgesi almasını değerlendirdi. Bunun ilk olmadığını 1997’den bu yana çevre duyarlılıklarının sürdüğünü bunu da aldıkları belgelerle gösterdiklerini kaydeden Derya Baltalı, benzer çevre çalışmalarını Başkan Vekilliğini sürdürdüğü Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde de sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

VURAL, “ÇİVRİL TURİZM ÜSSÜ OLACAK”
Denizli Metropol canlı yayınına katılan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ise belediye çalışmalarını aktardı. MİRYAKEFALON ZAFERİ ile ilgili bir anıt çalışmaları olduğunu anlatan Başkan Vural, doğalgaz çalışmaları, Çivril Işıklı Gölü restorasyonu, Millet Bahçesi çalışmalarının sürdüğünü, Çivril’i bir turizm üssü haline getireceklerini söyledi. 

ÇELİK, BELEDİYE PROJELERİ VE AŞI KONUSUNU ANLATTI
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Metropol canlı yayınında öncelikle aşı konusunu irdeledi. Başkan Çelik, aşı konusundaki spekülasyonlarla ilgili görüşlerini açıklarken, ilçe sembolü anket çalışması, meydan düzenlemesi, İzmir Depremi sonrası belediye ekiplerinin oradaki hizmetleri, tarım çalışmaları, eğitim projelerinden biri olan Bozbelders olmak üzere birçok konuda izleyenleri bilgilendirdi.

ÖK “KONGRELER YAKINDA… ADAY BELİRLEME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, ülke ve Denizli gündemini değerlendirdiği canlı yayında pandemi tedbirlerini, aşı çalışmalarını, bütçe görüşmelerini aktardı. Denizli - Aydın Otoyolu başta olmak üzere Denizli yatırımlarındaki son durumu da aktaran Vekil Ök, Denizli’de koronavirüsle ilgili son durumu da açıkladı. Ertelenen AK Parti Denizli İl Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlık seçiminin yakın zamanda yapılacağını aday belirleme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

TAŞ, DENİZLİ OSB ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş  ise Denizli OSB’deki çalışmaları anlattığı programda özellikle koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbir ve çalışmaları paylaştı. DOSTEK Koleji’nin maske, siperlik ve tek kullanımlık seccade üretimi konusundaki başarısını da anlatan Taş, Denizli OSB olarak çevre ile ilgili çalışmalarını da canlı yayında değerlendirdi.

RAMAZANOĞLU, AŞI KARŞITLIĞINI İRDELEDİ
Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli Metropol canlı yayınına katılarak, aşı çalışmaları, aşı karşıtlığı, ülke ve Denizli’deki koronavirüsle ilgili mücadeleyi anlattı. Dr. Ramazanoğlu, COVİD-19 hastalığına yakalanarak hayatını kaybeden Denizli iş dünyasının değerlerini de andığı programda vatandaşlara da tavsiyelerde bulundu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon