SAĞLIK

DENİZLİ KIZILAY’DA OSMAN YÜCELİŞ DÖNEMİ BAŞLADI

DENİZLİ KIZILAY’DA OSMAN YÜCELİŞ DÖNEMİ BAŞLADI
Türk Kızılay Denizli Şubesi olağan genel kurulu geçekleştirildi. Tek liste halinde yapılan seçimde başkan adayı olan Osman Yüceliş, Kızılay Denizli Şubesi’nin yeni başkanı seçildi. Başkan Yüceliş ilk açıklamasında “Hilalin gücünü daha da yükseklere taşıyacağız” dedi.

Türk Kızılay Denizli Şubesi olağan genel kurulunu hizmet binasında gerçekleştirdi.  Genel Kurula Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Türk Kızılay Kan Bankası Bölge Müdürü Zafer Aydın, önceki dönemler Kızılay Şube Başkanları, davetliler ve çok sayıda Kızılay gönüllüsü ile Kızılay Denizli Şubesinin üyeleri katıldı.



“EN ÖN SAFTA YERİMİZİ ALACAĞIZ”
Tek liste ile gidilen genel kurulda üyelerin çoğunluğunun oyunu alarak Şube başkanı seçilen Osman Yüceliş yaptığı ilk açıklamada “İnsani yardım hizmetlerinde en ön safta yerimizi alacağız. İnsanlarımızın en zor zamanlarında her daim yanlarında olacağız. Denizli’mizde omuzlarımıza aldığımız yükün farkındayız. Bilindiği gibi Pamukkale Kızılay Şubesinin kurucularındanım. Kızılay’ın çalışma şartlarını, yol haritasını ve gayretini en iyi bilen kardeşlerinizden biriyim. İnşallah yeni dönemde Kızılay’ın özüne uygun güçlü bir çalışma anlayışıyla gerek afet dönemlerinde gerekse insanlarımızın ihtiyaç dönemlerinde hep yanlarında olmanın derdinde olacağız. Memleketimizin zor günlerinin derdiyle hep birlikte dertleneceğiz” dedi.



“İMKÂN SAHİPLERİ İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BULUŞTURACAĞIZ”
Kızılay’ın çalışmalarına toplumun tüm kesimlerinin destek vermesinin önemine değinen Başkan Yüceliş; “Türk Kızılay Türkiye’nin en yaygın sivil toplum kuruluşudur. Bugüne kadar vatandaşlarımızın hep desteğini alan Kızılay’ımız inanıyorum ki yeni dönemde daha da güçlü yol yürüyecektir. Türk Kızılay’ı sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında faaliyetlerini sürdürüyor. Bizler de Denizli’mizde üzerimize düşeni hep birlikte yapmanın derdinde olacağız. Elimizi taşın altına birlikte koyacağız. İhtiyaç sahiplerine el uzatmak, yardım etmek bizim inancımızın ve kültürümüzün de bir emridir. Bu bağlamda imkân sahipleri ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmak için gayret içinde olacağız. Bu hayırlı hizmetleri inanıyorum ki yola çıktığımız arkadaşlarımız ile birlikte sorumluluk ve yüksek bilinçle yerine getirmeye çalışacağız” dedi.



“FAYDALI HİZMETLER YAPMANIN GAYRETİNDE OLACAĞIZ”
Başkan Osman Yüceliş; “Beyaz zemin üzerinde sola bakan kırmızı hilal işaretinin gücünü ve itibarını yardımlar, destekler ve iyi yönetimimizle Denizli’mizde daha da yükseklere taşıyacağız. Denizli’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza ve tüm insanlığa faydalı hizmetler yapabilmenin gayretinde olacağız. Bu vesileyle bugüne kadar kentimizde görev alan Kızılay başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve tüm gönüllülerimize ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Yine Kızılay çatısı altında çalışan ve hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet niyaz ediyorum” dedi.



“YAPTIĞIMIZ İYİLİKLER EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ”
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç genel kurulda yaptığı konuşmasında Kızılay’ın Türkiye’de ve Dünya genelinde yaptığı çalışmaları paylaştı. Turunç; “İnsanın bir ömrü vardır. Bu ömrün nerede ve nasıl biteceği belli değildir. İnsan bu sona gelmeden önce yapabileceği maddi ve manevi yardımları yapmaktan geri durmamalıdır. Sonsuzluk âleminde bizi kurtaracak olan belki bir yetimin başını okşamak, belki bir teyzemizi yoldan karşıya geçirmek, belki bir hastayı ziyaret etmek, bekli de bağışta bulunduğumuz gayrimenkullerimizdir. Bu doğrultuda çalışmalıyız. Çünkü yaptığımız iyilikler en büyük güvencemizdir. Denizli Kızılay Şubesinin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Görevi devralan yeni başkanımız Osman Yüceliş’e ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.



Başkan Osman Yüceliş’in listesinde ise, Fatih Işık, Hüseyin Başgün, İsmail Muhlis, Mahmut Tekin, Ömer Tekinkaya, Öznur Yaşar, Sadık Gürsoy, Zafer Ersin Topoğlu, Mehmet Curavcı, Bayram Ali Çoban, Volkan Gürsoy, Aynur Kartalcı, Alpaslan Albay, Muhammet Kısaç, Yasin Ramazan Topçu, Muharrem Kuru, Zekeriya Ceviz yer aldı. Denetim Kurulunda ise Necip Helvacı ve Emin Şen görev aldı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon