EKONOMİ

DENİZLİ HAVLUSUYLA BİR MARKA

DENİZLİ HAVLUSUYLA BİR MARKA
Denizli Metropol’de yeni yayın döneminin iddialı programlarından Metropol Meydanı; dördüncü bölümünde (BASİAD) Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu’nu ve önceki Dönem BASİAD Başkanlarını ağırladı. Programa katılan Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, Denizli’nin havlusu ile bir marka olduğunu belirtirken, “Marka algısı iyi yapılmalı” dedi ve devamında çok önemli bir tespitte bulundu.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol’de Metropol Meydanı, ilkinde DESİAD Yönetim ve İstişare Kurulu Üyelerini, ikincisinde Pamukkale Üniversitesi Yönetim kademesini, üçüncü bölümünde ise Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu’nu ve Fashıon Week 2021 katılımcı firmalarını ağırlamıştı. Dördüncü bölümün konukları ise Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ve BASİAD Önceki Dönem Başkanları oldu.

TED Denizli Koleji’nden canlı yayınlanan programa BASİAD Başkanı Şeref Arpacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Çoban, Ayşegül Çivi, Sibel Tahtalı ve Murat Çoban, BASİAD önceki Dönem Başkanlarından Hüseyin Memişoğlu, Selim Kasapoğlu, İsmail Yılmaz, BASİAD Üyeleri Cemal Gürsel Özdemir, Mustafa Kaynak katıldı.



BASİAD Başkanı Şeref Arpacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve BASİAD önceki Dönem Başkanları, yakın zamanda gerçekleştirilen TEDx Denizli etkinliği, Babadağ’la ilgili projeleri anlattı. BASİAD çalışmaları, ihracat,  markalaşma ve yeni projeler ile son ekonomi gündemi konuşuldu. Programa katılan Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, Denizli’nin havlusu ile bir marka olduğunu belirtirken, “Marka algısı iyi yapılmalı” dedi ve devamında çok önemli bir tespitte bulundu.

Kasapoğlu “Burada en büyük sıkıntı tanımları doğru yapmakta. Marka olmak ürettiğin ürünün algısını yaratmak mı? Yoksa perakendecilik mi? Tanımını iyi yapmak lazım. Marka, mağaza açalım, marka olalım, perakende yöntemi ile satalım diyorsak, bu apayrı bir iş. Bu üreticilikle bağdaşmayacak tamamen ayrı bir organizasyonla yürütülecek bir iş. Türk Havlusu… Denizli Havlusu… Marka diyerek bunu, bu algıyı kastediyorsak Denizli bunda başarılı. Denizli havlusuyla bir marka… Marka olayı Denizli’de konuşulduğunda kentin ileri gelenleri ile ‘Denizli marka olmalı, markalar yaratmalıyız’ deniyor… Bunu perakendecilikle çözeceksek bu apayrı bir iş ve gerçekten çok zor bir iş” diye konuştu.

DSO BAŞKAN YARDIMCISI SELİM KASAPOĞLU’NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon