EKONOMİ

DENİZLİ FASHİON WEEK GALA GECESİ CUMA 18.00’DE

DENİZLİ FASHİON WEEK GALA GECESİ CUMA 18.00’DE
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği’nin düzenlediği ve artık kentin bir markası haline gelen ‘’Denizli Fashion Week’’ dijital platformda unutulmayacak bir programa imza atmaya hazırlanıyor. Denizli Fashion Week Gala gecesi 22 Ekim Cuma günü saat 18.00’de Laodikya’da… Bu müthiş gala gecesini Denizli Metropol’ün resmi yayın platformlarından izleyebilirsiniz…

Bir yılı aşkın süredir yaşanan pandemi süreci ile birlikte, moda sektörünün sunumlarını dijital platformlara taşıması, tanıtımı yapılacak marka ile birlikte, yerel ve kültürel değerlerinde ön plana çıkarak tanıtımda yer almasına vesile oldu.

Başta ülkemiz, yerelde ise Denizli’nin turistik ve tarihi zenginliğinin de ekrana yansıyacağı, defile alanları ve ara tanıtımları ile kendinden söz ettirecek Denizli Fashion Week’in Gala Gecesini saat 18.00’den itibaren Denizli Metropol’ün resmi yayın platformları olan Youtube, Instagram, Twitter, Facebook, Scope ve denizlimetropol.com’un web ve mobil uygulamalarından izleyebilirsiniz.

Eylül ayı içerisinde; 12 firmanın katılımı ile Laodikya, Hierapolis ve Pamukkale’de çekimleri tamamlanan defileler 22 Ekim 2021 Cuma akşamı Laodikya Antik şehrinin büyülü atmosferinde ilk gösterimine çıkacak.

Gecenin sunumlarını Burcu Esmersoy’un üstleneceği, Denizli ve İstanbul’dan protokol, iş insanları ve cemiyet hayatından birçok değerli konuğun davet edildiği programda moda filmleri ile birlikte canlı müzik performansları da sahne alacak.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon