POLİTİKA

DENİZLİ SANAYİCİSİ HUZUR ARIYOR

DENİZLİ SANAYİCİSİ HUZUR ARIYOR
Denizli Metropol’de “Metropol Meydanı” programı DESİAD Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, kent ve ülke ekonomisi ile siyaset ve son güncel, gündem konuları konuştu. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Şenel, programda Denizlili sanayicinin huzur, güven ve istikrar istediğini söyledi.

ÖZEL HABER
Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, yeni döneme yeni programı ile “Merhaba” dedi. “Metropol Meydanı” programı başladı. Çok katılımlı, çok sesli Sinpaş Aquacity Amfi Tiyatro’dan gerçekleşen canlı yayında program konukları DESİAD Yönetim ve İstişare Kurulu Üyeleri oldu. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği katılımcıları, kent ve ülke ekonomisi ile ilgili son güncel ve gündem konuları Ümit Yakuphan’ın moderatörlüğünde konuştu. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Şenel, programda Denizlili sanayicinin huzur, güven ve istikrar istediğini söyledi.



Şenel “Denizli ihracatta ülke genelinde 8. sırada. Teksil ürünlerinde dördüncü sıradayız. Ama bunun hane halkına yansıması ne? Müthiş ihracat yapıyoruz. Hane halkı gelirinde bir artış var mı? Bireysel gelirlerimizde artış var mı? Buna bakmak lazım. Denizli yüksek ihracat rakamlarından neden faydalanamıyor? Katma değerli ürün üretmekte mi problem yaşıyor? Üretim modellerinde mi sorun var? Bu kadar büyüyor ve ihracat yapıyorsak bu para bu zenginlik nereye gidiyor? Bunu sorgulamak lazım. Vatandaşın derdi ekmek parası. Huzur arıyoruz. Denizlili sanayici huzur arıyor. Türkiye’yi birkaç tık yukarıya taşımak için daha fazla üretim için daha fazla huzur, istikrar ve güven arıyoruz” diye konuştu.

DESİAD BAŞKANI İBRAHİM ŞENEL’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon