EKONOMİ

DENİZLİ’DE YERELDEKİ SORUNLARIMIZIN ÇOĞU ÇÖZÜLDÜ

DENİZLİ’DE YERELDEKİ SORUNLARIMIZIN ÇOĞU ÇÖZÜLDÜ
Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği ile Denizli İhracatçılar Birliği organizatörlüğünde Doğal Taş ve Maden Sektörleri İstişare Toplantısı’nda Metropol TV’ye açıklamada bulunan Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Serter, Denizli’de yereldeki sorunlarının büyük kısmının çözüldüğünü söyledi. Peki, bu sorunlar neydi? ve nasıl çözüme kavuştu. Söz Başkan Serter’de…

ÖZEL HABER
Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Serter, Metropol TV’ye yaptığı açıklamada Denizli’de yereldeki sorunlarının büyük kısmının çözüldüğünü söyledi.

Başkan Serter “Yereldeki sorunlarımızı yerel idarecilerimizle çözüyoruz. Yereldeki en büyük sorunumuz Kocabaş’taki fabrikalarımızın yollarının asfaltlanmasıydı. Bununla ilgili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Honaz Belediye Başkanımız Yüksel Kepenek büyük katkı sağladı. Yol ihalesine çıkıldı. En kısa zamanda netileşecek Ve bir aya kalmaz Denizli’ye yakışan bir hale gelecek. Aynı bölgenin İslah Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmesi ile ilgili çalışma var. Denizli Sanayi Odamız ve Milletvekillerimizle görüşmelerimiz sürüyor. Kaklık’taki Lojistik Merkezi ile ilgili bürokratik engeller kalktı. Denizli Ticaret Odamızın katkıları ile orayı da faaliyete geçireceğiz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon