YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ’DE SAĞANAK YAĞIŞ VE YOĞUN SİS

DENİZLİ’DE SAĞANAK YAĞIŞ VE YOĞUN SİS
Denizli’de, sabah saatlerinde başlayan ve kent merkezi ile bazı ilçelerde gökgürültülü sağanak şeklinde kendini gösteren yağışa siste eklenince hayat olumsuz etkilendi.

Denizli’de sağanak yağış ve sis, kent merkezinin yanı sıra bazı ilçelerde de etkili oldu. Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerindeki yağış sırasında sürücüler zaman zaman trafikte zor anlar yaşadı. Bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Araçlar yoğun yağış nedeniyle trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Yağışla birlikte Denizli ve çevresine sis çökerken sürücüler yoğun sis nedeniyle zaman zaman zor duruma düştü. Görüş mesafesinin 40 metreye kadar düştüğü yolarda sisin etkisinin gece saatlerinde de sürebileceği bildirildi. Kentin yüksek kesimleri başta olmak üzere Denizli – İzmir, Denizli-Antalya ve Denizli - Ankara Karayolu’nda sisin yer yer etkili olması ile sürücüler ilerlemekte zorluk yaşadı.  Sürücülerin özellikle Denizli  - Ankara yolunda Çardak ve Kaklık bölgesi ile Denizli-Antalya Karayolu üzerindeki Cankurtaran, Tavas Kavşağı ve Serinhisar bölgelerinde oluşan yoğun sis konusunda dikkatli olması istendi. Yetkililer kazaların önemli bir kısmının sisten kaynaklandığını hatırlatarak sürücülerin kış mevsimi boyunca sise karşı duyarlı olmasını istedi.

Sisin özellikle yoğun olduğu Çardak İlçesi’ndeki Çardak Havaalanı’nda ise sabah ve akşam saatlerinde uçuşların yapılabildiği herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı havaalanı yetkilileri tarafından bildirildi. Polis ve jandarma trafik ekipleri ise sis sebebiyle önlemlerini arttırdı.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon