EKONOMİ

DENİZLİ’DE İNSAN KAYNAĞI NASIL GELİŞTİRİLİR?

DENİZLİ’DE İNSAN KAYNAĞI NASIL GELİŞTİRİLİR?
Denizli Metropol’de Anadolu’nun ilk 500’ünde 23 Denizlili programına katılan Uğurlular Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Uğurlu, Denizli’de insan kaynağının neden gelişmediği ve gelişimi ile ilgili neler yapılması gerektiği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ÖZEL HABER
DESİAD ve Denizli Metropol işbirliğinde hazırlanan ve Denizli Metropol ekranında yayınlanan Anadolu’nun ilk 500’ünde 23 Denizlili programına katılan Uğurlular Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Uğurlu “Denizli’nin insan kaynağının gelişimi açısından ne yapılabilir. Şirket olarak bu konuda bir hamleniz var mı?” sorusunu yanıtladı.



Osman Uğurlu “Denizli’de eğitim seviyesi çok yüksek. Limanlara yakın olmamamızdan dolayı çok kaliteli insan kaynağına ulaşamıyoruz. İnsanlar genellikle çalışmak için İstanbul, İzmir ve Ankara gibi illeri tercih ediyorlar. Uğurlular Tekstil, Denizli’de ev tekstiline, hazır giyime, örgü sektörüne ve aynı zamanda nevresim ile havlu bornoza iplik üreten bir firma. Biz Uğurlular olarak çalışanlarımızı eğitmeye çalışıyoruz. Özel eğitim programları düzenliyoruz. İşin uzmanlarını Denizli’ye getirerek, seminerler düzenliyoruz” diye konuştu.

OSMAN UĞURLU’NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon