POLİTİKA

DENİZLİ'DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI ÇELENK TÖRENİYLE BAŞLADI

DENİZLİ'DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI ÇELENK TÖRENİYLE BAŞLADI
Denizli'de Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 101. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet kutlamaları, protokol üyelerinin Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Denizli'de Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 101. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet kutlamaları kapsamında çelenk sunma töreni düzenlendi.

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, TBMM Başkan Vekili Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Ulaştırma Albay Mehmet Cüneyt Balaban, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, siyasi partilerin, kamu kurum ve kuruluşlarıyla meslek örgütleri temsilcileri ile vatandaşlar katılım sağladı.


Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Ulaştırma Albay Mehmet Cüneyt Balaban'ın Atatürk anıtına çelenkleri sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Denizli'deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Salı günü Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'un makamında tebrikatları kabul etmesi ve resmi geçit töreniyle devam edecek.
İHA .

İHA .

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon