POLİTİKA

DENİZLİ BAROSU’NDA SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU

DENİZLİ BAROSU’NDA SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU
Denizli Barosu’nda 47. Olağan Genel Kurul heyecanı yaşanıyor. Daha önce defalarca ertelenen genel kurul 3-4 Temmuz’da yapılacak. Mevcut başkan Müjdat İlhan’ın tekrar aday olduğu başkanlık için, Kerem Tahir Üzelce, Adnan Demirdöğer ve Kamil Mercan yarışacak.

Denizli Barosu 47. Olağan Genel Kurul için bir araya gelecek. Daha önce pandemi nedeniyle defalarca ertelenen genel kurul sonunda gerçekleştirilecek. Genel Kurulda avukatlar yeni temsilcilerini seçerek 47. Dönem planlamasını yapacak. Denizli Barosu Başkanı olmak için şimdiye kadar 4 isim adaylığını açıkladı.

Mevcut Baro Başkanı Müjdat İlhan, daha önce Denizli Barosu Yönetim Kurulu’nda da görev yapan Kerem Tahir Üzelce, Adnan Demirdöğer ve Kamil Mercan Denizli’deki avukatların temsilcisi olmak için adaylıklarını açıklayan isimler.

Denizli Barosu Başkanlığı için 4 aday yarışırken, Denizli Barosu’na bağlı 1436 üye sandığa gidip oy kullanacak. Genel kurul çoğunluğa bakılmaksızın 3-4 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacak. Oy kullanma işlemi Denizli Baro Binası’nda 4 Temmuz Pazar günü saat 10.00’da başlayacak ve saat 17.00’ye kadar sürecek. 17.00 itibariyle sandıklar açılacak ve yeni dönem Baro Başkanının kim olacağı sorusu cevap bulacak.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon