EKONOMİ

ASL HOME MAĞAZASI SERVERGAZİ’DE AÇILDI

ASL HOME MAĞAZASI SERVERGAZİ’DE AÇILDI
Denizli’de mutfak ve ev aksesuarları üzerine hizmet veren ASL Home Mağazası açılış töreni ile Servergazi'de Denizlililerin hizmetine sunuldu.

ASL Home Mağazası, Servergazi’de, Askeri Yol girişinde hizmete girdi. Mağazanın açılışı için bir tören düzenlendi. Törene AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve davetliler katıldı. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun gerçekleştirilen açılış töreninde dualar edildi, ardından kurdele kesildi.

Mağaza Sahiplerinden Hasan Bilgin, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Hoş geldiniz. Bizim için böylesine önemli bir günde bizi yalnız bırakmayanlara ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ASL Home daha önce açıldı. Bugün resmi açılışımızı yapıyoruz. Pandemiden dolayı açılışımızı bugüne planladık. Bu süreçte müşterilerimizden geri dönüş anlamında büyük övgüler aldık. Bu da bizi motive etti. Toplamda 16 bin çeşit ürünümüz var. Ünlü markaları aynı çatı altında topladık. Müşterilerimiz mağazamıza geldiğinde aradığı her şeyi bulsun istedik. Öyle ki çaydanlıktan, çay süzgecine kadar her şey var. Mağazamızın alt katı, ev dekorasyonu ve lüks züccaciye, üst katımız ise bahçe mobilyaları, plastik ve cam grubu. Bir müşterimizin evinde ihtiyacı olan A’dan Z’ye ne lazımsa burada bulabilir” diye konuştu. Hasan Bilgin mağazanın ismini eşi Aslı Bilgin’in isminden yola çıkarak koyduklarını da sözlerine ekledi.



AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise “ASL Home’un açılışına katıldık. Adalet Mahallesi’ndeki mağazalarının da açılışına katılmıştım. Denizli’de böyle yeni iş yerlerinin açılmasını takdirle karşılıyoruz. Hayırlı kazançlar diliyorum. Mağaza çok şık. Denizli’ye yakışır nitelikte bir yer olmuş. Özellikle kadınları ilgilendiren ev dekorasyonunda kaliteli ürünlerin olduğu bir mağaza. Ben herkesi burayı görmeye davet ediyorum. Mağaza sahibinin de kadın olması nedeniyle kadınlarımız destek olsunlar diyorum” dedi. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da Denizli Metropol’e açıklama yapanlar arasındaydı. Başkan Doğan “Merkezefendi’ye yeni bir işyerimizi daha kazandırıyoruz. Kadınlarımızın çok hoşuna gidecek bir mağaza. Evle ilgili fincanından tabağına her şeyin bulunabileceği bir mağaza. Çok farklı markalarda çok farklı seçenekler var. yeni evlenecekler çok şanslı. Böyle yerlerin Merkezefendi olması bizin için çok önemli. İstihdam yaratan herkesin yanındayız. Kadın bir Başkan olarak böyle kadınlara yönelik bir yerin açılması beni çok mutlu etti. Ben günlük hayatımda evle çok ilgileniyorum. Gezerken fark ettim. Kırılan ya da miadını dolduran evdekileri değiştirmenin vakti gelmiş. Burada gezerken tespitleri yaptım. Hafta için gelip eksiklerimi tamamlayacağım” diye konuştu.

ASL HOME MAĞAZA AÇILIŞI İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon