EKONOMİ

DENİZ TEKSTİL’DEN EĞİTİME DESTEK

DENİZ TEKSTİL’DEN EĞİTİME DESTEK
Pamukkale Güzelköy Mehmet Tunç İlkokul ve Ortaokulunda, Deniz Tekstil’in desteği ve Ulusal Kelebek Projesi kurucusu Yelda Yolay’ın girişimleriyle kütüphane kuruldu. Deniz Tekstil’in sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında ve eğitime katkı sağlamak amacıyla destek verdiği bu projeyle, öğrenciler bilgiye erişim fırsatına kavuştu.

Çocukların kitaplara olan ilgisini artırmak ve eğitimlerine destek sağlamak amacıyla hayata geçirilen proje, okuma alışkanlıklarının gelişimine katkıda bulunacak.



Proje kurucusu Yelda Yolay, kütüphane açılışında yaptığı konuşmada, çocukların gelişimi ve bilgiye erişimleri için kitapların önemini vurgularken, Deniz Tekstil’in projeye verdiği destekle bu vizyonu gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yolay “Çocuklarımız için bilgi dolu bir dünya inşa ediyoruz” diyerek sözlerine devam etti.



Baltalı Grup ve Deniz Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Baltalı ise yaptığı açıklamada, eğitime yapılan her yatırımın toplumun geleceği adına büyük bir kazanç olduğunu belirterek “Ulusal Kelebek Projesi ile yürüttüğümüz bu iş birliği, çocuklarımıza daha iyi eğitim imkanları sunmak için önemli bir adım. Onların hayatlarına olumlu bir dokunuş yapabilmek bizim için çok kıymetli” dedi. Kurulan kütüphane, öğrencilere kitap okuma alanı sunarak eğitimlerine katkı sağlamayı hedefliyor.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon