EKONOMİ

DENİB; İTALYA MERMER FUARINDA SANAYİCİNİN YANINDA

DENİB; İTALYA MERMER FUARINDA SANAYİCİNİN YANINDA

İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı’na katılan ve Denizlili firmaları yalnız bırakmayan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Metropol TV’ye bağlanarak fuar izlenimlerini açıkladı. Memişoğlu, DENİB stantı ile üyelere hizmet verdiklerini belirterek “Denizli taşını burada tanıtıyoruz. DENİB ihracatçı ve sanayicinin her zaman yanında” dedi.

ÖZEL HABER

İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlardan biri unvanına sahip Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı kapılarını açtı. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek fuara Denizli’den 22 firma katılıyor. Fuara katılan ve Denizlili firmaların stantlarını ziyaret eden DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, fuar alanından Metropol TV’ye bağlanarak fuar izlenimlerini aktardı.

HÜSEYİN MEMİŞOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Başkan Memişoğlu “Denizli İhracatçılar Birliği olarak mermer firmalarımızla görüştüğümüzde bize bu fuarın önemini anlattılar. Bizde ilk kez bu fuarda standımızla yer aldık. Denizli firmalarımızın yayındayız. Fuarda standı olmayan firmalarımız DENİB standını kullanabiliyorlar. 22 Denizlili firmamız fuara katılıyor. Sadece mermer değil, mermer makinası üreten firmalarımız da burada. Stantları gezdik. Stantlar dolu, dünyanın dört bir yanından alıcı ve üreticiler burada. Fuarlarda Denizli firmalarımızın gelişimini de gözlemliyoruz. Denizli taşını burada tanıtıyoruz. DENİB olarak Denizli sanayicisi ve ihracatçısının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Umarım fuar herkes için iyi geçer” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon