EKONOMİ

AKİ ÇELİK EISENWARENMESSE KÖLN HIRDAVAT FUARI’NDA

AKİ ÇELİK EISENWARENMESSE KÖLN HIRDAVAT FUARI’NDA

Uluslararası Eısenwarenmesse Köln Hırdavat ve Nalburiye Fuarı, 25 Eylül’de başladı ve 28 Eylül’de sona erecek. Fuara Denizli’den katılan Aki Çelik’in Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Aki, fuarla ilgili Almanya Köln’den Metropol’e açıklamalarda bulundu. Fuar nasıl geçiyor? Beklentiler? Yeni trendler.. İşte Aki’nin açıklamaları…

ÖZEL RÖPORTAJ

Uluslararası Eısenwarenmesse Köln Hırdavat ve Nalburiye Fuarı sürüyor. Fuara Denizli’den katılan Aki Çelik’in Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Aki, fuarla ilgili Almanya Köln’den Metropol’e açıklamalarda bulundu.

YAVUZ AKİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Yavuz Aki “Almanya’nın Köln Şehri’nde Eısenwarenmesse Fuarındayız. Bu fuar Avrupa’nın en büyük hırdavat fuarı. İki yıldır pandemi nedeniyle ertelenen fuar, bu yıl Mart ayında yapılması gerekirken Eylül ayında yapılıyor. Pandeminin etkisinin kalmadığı güzel bir fuar yaşıyoruz. Fuar 144 bin metrekarede, bin 400 katılımcı ile yapılıyor. 40 bir ziyaretçi bekleniyor. Fuara neden katıldık. Aki Çelik olarak Denizli ve Türkiye’de el aletleri yapan firmayız. Ülke ihracatına katkı koymak hem markamızı hem Türk mallarını bütün dünyaya tanıtmak için fuara katıldık. Fuara dünyanın dört bir yanından ziyaretçiler iştirak ediyor. Biz Kanada, İngiltere, Afrika ülkelerinden gelen müşterilerimizle görüştük. Güzel geçiyor. Bereketli bir fuar olacağını düşünüyorum” dedi.

 

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon