EKONOMİ

İTALYA’DA BÜYÜK MİLLİ BİR KATILIM VAR. GURUR VERİCİ

İTALYA’DA BÜYÜK MİLLİ BİR KATILIM VAR. GURUR VERİCİ

İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı’na katılan ve her zaman olduğu gibi bu fuarda da Denizlili firmaları yalnız bırakmayan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Metropol TV’ye konuştu. Vekil Tin “Büyük milli bir katılım var. Denizli’den 22 firma var. Gurur verici” dedi.

ÖZEL HABER

İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlardan biri unvanına sahip Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı kapılarını açtı. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek fuara Denizli’den 22 firma katılıyor.

ŞAHİN TİN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....

Fuara katılan ve Denizlili firmaların stantlarını ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, fuar alanından Metropol TV’ye bağlanarak fuar izlenimlerini aktardı. Tin “Fuardayız. Büyük milli bir katılım var. Denizli’den 22 firma var. Gurur verici. DENİB destek veriyor. Başkanımız Hüseyin Memişoğlu ve DENİB ekibine teşekkür ediyorum. Bizi de davet ettiler. Bizde her zaman olduğu gibi Denizli ihracatçımızın yayındayız. Tüm ülke için ihracat yapmaya döviz kazandırmaya birlikte çalışıyoruz. Ben katılan tüm firmalara başarılar diliyorum. Fuar herkes için hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.

 

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon