EKONOMİ

DENİZLİLİ MERMERCİLER İTALYA’DAKİ FUARA DAMGA VURDU

DENİZLİLİ MERMERCİLER İTALYA’DAKİ FUARA DAMGA VURDU

İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı kapılarını açtı. Fuara katılan ve Denizlili firmaların stantlarını ziyaret eden DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, fuar alanından Metropol TV’ye bağlanarak fuar izlenimlerini aktardı. Şenel, Denizlili mermer firmalarının fuara damga vurduklarını açıkladı.

ÖZEL HABER

İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlardan biri unvanına sahip Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı kapılarını açtı. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek fuara Denizli’den 22 firma katılıyor. Fuara katılan ve Denizlili firmaların stantlarını ziyaret eden DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, fuar alanından Metropol TV’ye bağlanarak fuar izlenimlerini aktardı.

İBRAHİM ŞENEL'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....

Başkan Şenel “Denizlili firmaların da katıldığı dünyanın en büyük fuarlarından birindeyiz. DENİB stantı ve Denizlili firmaların stantlarını ziyaret ettim. Açıkçası Avrupa’daki resesyon baskısının fuarı etkilediğini düşünüyorum. İlk güne nazaran ziyaretçi sayısı az. Ancak beklentiler yüksek. Katılımcılar umutlu. Ama şunu söyleyebilirim. Denizli ve Türkiye firmaları fuara damgasını vurmuş durumda… Kaliteli ve nitelikli birçok ürün stantlarda sergileniyor. Bir Denizlili olarak Denizli mermer kalitesinin dünya standartlarına göre oldukça iyi bir yerde olduğunu burada gördüm. Verona Fuarı umarım sektörün beklentilerini karşılar” diye konuştu.

 

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon