EKONOMİ

DEMİR VE TEFENLİLİ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

DEMİR VE TEFENLİLİ AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ
Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’nin yeğeni, genç iş insanı Fatih Tefenlili; Kübra Demir ile Kültür Sitesi’nde düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Nikah törenine siyaset, iş dünyası temsilcileri, sanayiciler ve davetlilerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı…

Nurcan – Hakan Demir çiftinin kızı Kübra Demir, Ayşe – Ramazan Tefenlili çiftinin oğlu Fatih Tefenlili ile Kültür Sitesi’nde düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Nikah ve düğün törenine siyaset, iş dünyası temsilcileri, sanayiciler ve davetlilerin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı.



Nikah törenine Denizli Vali Yardımcısı Kemal Yurtnaç, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan; Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Veysel  Yanık, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, AK  Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Halil Pekdemir, Denizli Önceki Dönem Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör başta olmak üzere Denizli iş dünyası temsilcileri, STK temsilcileri, oda ve dernek yöneticileri ve üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, daire müdürleri, sanayiciler Demir ve Tefenlili Ailelerinin eş, dost ve yakınları katıldı.



Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah akdi şahitliklerini ise Denizli Vali Yardımcısı Kemal Yurtnaç, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan; Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Veysel  Yanık, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, AK  Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Halil Pekdemir, Denizli Önceki Dönem Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile gelin ve damadın yakın arkadaşları yaptı.Başkan Zolan nikahı kıydıktan sonra çifte mutluluklar diledi.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon