EKONOMİ

DEMİOSB VE DENİZLİ OSB'DEN SANAYİNİN GELECEĞİNE BİRLİKTE YÜRÜYÜŞ

DEMİOSB VE DENİZLİ OSB'DEN SANAYİNİN GELECEĞİNE BİRLİKTE YÜRÜYÜŞ
Denizli Makine İhtisas OSB (DEMİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, DEMİOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Sarı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Tebrik ziyaretinde heyeti, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Osman Uğurlu ve Selim Yaymanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çalışkan ve İsmail Aslan karşıladı. DEMİOSB heyeti, yeni yönetime devraldıkları görevin hayırlı olmasını diledi.



Ziyarette, Denizli OSB ve DEMİOSB’de yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Organize Sanayi Bölgeleri arasındaki güçlü işbirliğinin artarak devam etmesi, bununla birlikte hayata geçirilmesi planlanan projelerde sanayiciler ve Denizli için ortak bir çalışma disiplini ortaya koyulması gerektiği vurgulandı.



“SANAYİCİLERİMİZİN MENFAATİNE OLACAK HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”
Başkan Derya Baltalı ziyarette yaptığı konuşmada; “Kıymetli oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelmiştik. Bugün de Denizli Makine İhtisas OSB yönetimini Bölgemizde ağırlıyoruz. Nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz. Kentimize katma değer kazandırmak, sanayicilerimizin gelişimine katkı sunacak projeleri ve teknolojiyi onlarla buluşturmak, sanayicilerimizin dünya ile rekabet etmesine destek sunmak adına Organize Sanayi Bölgeleri olarak yapacağımız işbirliklerini oldukça önemsiyoruz. Birlikte çok daha güçlü olduğumuzun bilinci ile Organize Sanayi Bölgeleri olarak sanayicilerimizin menfaatine olacak her türlü işbirliğine hazırız” ifadelerine yer verdi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon