EKONOMİ

DEGİAD’IN ÖNEMLİ PROJESİNİN İKİNCİ ETABI TAMAMLANDI

DEGİAD’IN ÖNEMLİ PROJESİNİN İKİNCİ ETABI TAMAMLANDI
Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesi’nin ikinci etabı tamamlandı. DEGİAD İş ve Genel Projeler Komisyonu Pamukkale Köyü Çalışma Grubu’ndaki DEGİAD gönüllüsü mimar üyeler, 12 aylık çalışmayı tamamladı…

Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesi’nin birinci etabı olan ‘’DEGİAD Yaşayan Pamukkale Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması‘nın ardından ikinci etabı tamamlayan DEGİAD İş ve Genel Projeler Komisyonu Pamukkale Köyü Çalışma Grubu’ndaki DEGİAD gönüllüsü mimar üyeler, 12 aylık çalışmalarını DEGİAD Yönetim Kurulu üyelerine sundu.



Pamukkale Köyü’nün yeniden canlandırılmasına yönelik olarak Pamukkale Köyü’nün tamamını kapsayan konsept mimari proje, yatırımcılara, ulusal ve yerel yetkililere paylaşım için artık hazır. Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesi’nin ikinci etabında; uygulanabilme potansiyeli yüksek, bölge halkının isteklerini ve turizm potansiyelini karşılayabilen, bütçe hesapları doğru planlanmış, bölgenin özgün ve uygun malzemeleriyle projelendirilmiş bir tasarım ortaya çıkarıldı.



DEGİAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Kamuoyu, halk ve yatırımcıların desteği ile Pamukkale’de dönüşümün ilk somut adımları artık atılmıştır. DEGİAD İş ve Genel Projeler Komisyonu Pamukkale Köyü Çalışma Grubu’ndaki DEGİAD gönüllüsü mimar üyelerin büyük bir heyecan ve inançla başladığı bu projede verdikleri değerleri emekleri ve özverili çalışmaları için kendilerine teşekkür ederiz” denildi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon