POLİTİKA

CHP TÜZÜK KURULTAYINA DENİZLİ ÇIKARMASI: BAKIN KİMLER KATILDI?

CHP TÜZÜK KURULTAYINA DENİZLİ ÇIKARMASI: BAKIN KİMLER KATILDI?
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP), sembolik açılışını Sivas Kongresi’nin 105. yıldönümü nedeniyle 4 Eylül’de Sivas’ta yaptığı Tüzük Kurultayı bugün resmen başladı.

Genel Başkan Özgür Özel’in açılış konuşması sonrası kurultay basına kapalı olarak devam ediyor. Kurultaya Denizli’den ydğun katılım gözlendi.




CHP’de tüzük kurultayı başladı. Kurultayda parti üyeleri, il başkanları, milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri ve eski genel başkanlarının önerileriyle hazırladığı taslak tüzük metnini değerlendirecek ve oylayacak.



Ankara ATO Congresium’daki kurultaya Denizli çıkarma yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum başta olmak üzere CHP İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’daydı.



Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde Ankara’da gerçekleştirilen, kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Parti’mizin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı'na katıldık. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmaya ve daha aydınlık bir gelecek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ise “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımız için Ankara’dayız Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde İktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Genel Başkanımızın dediği gibi; Bu ülkeyi yeniden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi yönetene kadar durmadan, yorulmadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon