EKONOMİ

ÇALIŞAN KADINLAR İŞ YAŞAMINDA NE YAPMALI?

ÇALIŞAN KADINLAR İŞ YAŞAMINDA NE YAPMALI?
Denizli Metropol’de Metropol Kadınlar programına katılan Mesa Etiket Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilge Başöz, iş yaşamında kadın olmanın zorluklarını anlatırken, çalışan kadınlara tavsiyelerde bulunarak, ne yapmaları gerektiğini açıkladı.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol’de Metropol Kadınlar programı başladı. Şule Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu İlk programın konuğu Mesa Etiket Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilge Başöz oldu. Başöz, İş yaşamı, başarıları, yaşadıkları, çalışan kadınlarla ilgili görüşlerini Metropol Kadınlar programında aktardı.



Başöz, iş yaşamında kadın olmanın zorluklarını anlatırken, çalışan kadınlara tavsiyelerde bulunarak, ne yapmaları gerektiğini açıkladı. Bilge Başöz, iş yaşamına başladığı dönemde bazı zorluklar yaşadığını ama bu zorlukların üstesinden geldiğini belirterek “Ben şuna inanıyorum. Kadınlar mücadeleden asla vazgeçmemeli. Hayatta hiçbir şey kolay değil. Kadın olarak çok zor her şey. Erkekler ile aynı yola gidiyorsanız, siz o yolu iki kez geçmek zorundasınız. Kendini kabul ettirmek zor. İnandığınız ve mücadele ettiğiniz sürece her şey yapılabilir” diye konuştu.   
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon