EKONOMİ

BULDAN’DAN ÇIKTIM, YİNE ORDAYIM. BAYRAK ÇOCUKLARIMDA

BULDAN’DAN ÇIKTIM, YİNE ORDAYIM. BAYRAK ÇOCUKLARIMDA
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği ve Denizli Metropol iş birliği ile “DETGİS’İN 20. YILINDA 20 DUAYEN” iş insanı ile röportajlar yapılarak gerçekleştirilen projenin plaket töreni gerçekleştirildi. Törene katılan ve plaketle onurlandırılan Duayen İş İnsanlarından İhsan Dönmez “Buldan’dan çıktım. Yine ordayım. Bayrak çocuklarımda. DETGİS ve Denizli Metropol’e böyle bir proje düzenledikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği ve Denizli Metropol iş birliği ile “DETGİS’İN 20. YILINDA 20 DUAYEN” iş insanı ile röportajlar yapılarak gerçekleştirilen projenin plaket töreni Anım Boutique Hotel’de gerçekleştirildi. Törende programa katılan 27 duayen plaketle bir kez daha onurlandırıldı. Tören Denizli Metropol’den canlı yayınlandı…

İHSAN DÖNMEZ'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Törene katılan ve plaketle onurlandırılan Duayen İş İnsanlarından İhsan Dönmez, plaketini Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Mukaddes Başkaya’dan aldıktan sonra yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşarken “Ben yapı olarak çok duygusal bir insanım. Buldan’dan çıktım ve yine oradayım. Buldan ismiyle bir marka yarattık. DETGİS ve Denizli Metropol’ün bu projesi için bizi de uygun görmüşler sağ olsunlar. Yolumuza devam ediyoruz. Şimdi bayrak çocuklarımda, onlarda burada. DETGİS ve Denizli Metropol’e böyle bir proje düzenledikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon