SAĞLIK

BÜYÜK BİR SINAVDAN GEÇTİK VE BAŞARILI OLDUK

BÜYÜK BİR SINAVDAN GEÇTİK VE BAŞARILI OLDUK
Tekden Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Tekden, Denizli Metropol’e pandemi dönemini değerlendirirken, virüsle mücadelede Türkiye’nin bütün dünyaya önemli mesajlar verdiğini söyledi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, 2020 yılı Mart ayı ile birlikte başlayan ve şimdilerde etkisini yitiren pandemi dönemini Denizli Metropol’e özel değerlendirdi.

KEMAL TEKDEN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Dr. Kemal Tekden “Sağlık sektörünün ve hekimlerin önemi bir kez daha pandemi döneminde belli oldu. İnsanlar takdir etti. Birçok fedakarlık yapan arkadaşlarımız oldu. İnşallah bir daha pandemi ile karşılaşmayız. Umarım bir daha maske takmayız. Bütün dünya, Türkiye’nin sağlık sisteminin ne kadar sağlam ve Türk hekimlerinin ne kadar büyük başarılar elde ettiğini ve Türkiye’de sağlığın ne kadar ucuz olduğunu da gördü. Başka ülkelerde yaşayanlar pandemi döneminde çok önemli paralar harcadılar. Türkiye’deki sağlık işletmecilerimizi ve sağlığın başında olanları kutluyorum. Büyük bir sınavdan geçtik ve çok şükür başarılı olduk” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon