EKONOMİ

DİJİTALLEŞMEYLE BİRLİKTE KİŞİYE ÖZEL TASARIM ARTTI

DİJİTALLEŞMEYLE BİRLİKTE KİŞİYE ÖZEL TASARIM ARTTI
Özinci Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Memişoğlu, Denizli Metropol’e özel tekstil sektörü, yeni tasarımlar ve dijitalleşmeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Memişoğlu “Dijitalleşmeyle birlikte çok tasarım yapabiliyoruz. 3 bin 500 ayrı desen var elimizde. Kişiye özel, özel günler için çalışma yapılabiliyor. Yarım saat içinde numune hazır hale geliyor” diye konuştu.  

ÖZEL RÖPORTAJ
Özinci Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Memişoğlu, Denizli Metropol’e sektör, yeni tasarımlar ve dijitalleşme ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

FATİH MEMİŞOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Memişoğlu “Kendini yenilemeyen geri kalır. Normal nevresimler yaparken, dijital makinelerimizle işi geliştirdik. Üretimi artırdık. Artık nevresim dışında halı, koltuk örtüsü, perdesi ile takım yaptık. Masa örtüsü çeşitleri yapmaya başladık. Çok tasarım yapıyoruz. Benim elimde şu an 3 bin 500 ayrı desen var. Kişiye özel tasarımlarda yapıyoruz. Resminizi verin resminizi yapalım. Özel günler için nevresimler yapabiliyoruz. Kişiye özel tasarımlarımızı arttırdık. Dijitalleşme çok revaçta. Biz yarım saat içinde tasarımı yapabiliyoruz numune anlamında. Perdesinden, nevresime; halısına varıncaya kadar hepsini yapabiliyoruz. İstediğiniz renk ve zevkinize göre odanızı hazırlayabiliyoruz” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon