POLİTİKA

BU YÜK BU ADAMA ÇOK AĞIR

BU YÜK BU ADAMA ÇOK AĞIR

Özgür Özel’in yaşadığı travmalar, acılar. Cezaevleri, adliye sarayları ve miting alaları arasında geçen 2 yıl. Kolay değil, bu adama bu yük gerçekten çok ağır. Sonunda patladı, “Allah alacaksa bundan sonra benim canımı alsın” diye isyan etti.

 
FERAH IŞIK yazdı..

Yıllarca CHP’de siyaset yaptı, 5 Kasım 2023’de Genel Başkan oldu.
4 ay sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tutuklandı.

CHP’li başkanlara operasyon yapıldı. Çok sayıda başkan tutuklandı.

Çok sevdiği Manisa Büyükşehir Başkanı Ferdi Zeyrek vefat etti. Bugün Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ı toprağa verdi.

Genel başkan olduğu günden bu yana şöyle kanepeye, koltuğa uzanıp keyifle kahve içtiğini sanmıyorum.

Adliye sarayları, Silivri cezaevi, hemen her akşam düzenlenen mitingler arasında geçen 2 yıllık genel başkanlık serüveni.

Özgür Özel’in siyasi düşüncesine ister katılın ister katılmayın; Ben insani olarak değerlendirmede bulunuyorum. Bu koşullarda her adam siyaset yapamaz!

Bugün Manisa’daki cenaze töreninde gözyaşı döküyor Sayın Özel. “Bir daha acı yaşanacaksa, benim üzerimden yaşansın” diyecek kadar kederli.


Manisa’daki cenaze töreninde;
“Cumhuriyet Halk Partisi ailesi, 6 ayda 2 evladının kaybıyla sınanıyor. Ben kardeşimin ve şimdi bir evladımın kaybıyla sınanıyorum. Yani nasıl dayanılır, ne olur? Gerçekten zor. Bundan sonra bu kadar büyük bir acıyı bir daha yaşayacaksam benim başıma bir şey gelsin. Daha bir evladımızı almasın Allah’ım. Dayanacak, sabredecek bir yanım kalmadı. Eğer böyle büyük bir acı yaşanacaksa benim üzerimden yaşansın. Daha olacaksa benim canımı alsın, bir sevdiğimin canını almasın” diyor.

Gerçekten zor. Bu kadar acı bir insana ağır gelir. CHP, iktidara ya gelir ya gelmez. Ben işin o tarafını değerlendirmiyorum.
Genel başkan bile olsa bir insana bu kadar yük çok ağır gelir. CHP Ailesi’nin bir kez daha başı sağolsun..

 
FERAH IŞIK

FERAH IŞIK

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon