BOZKURT

BOZKURT İLÇESİ LAVANTA KOKACAK

BOZKURT İLÇESİ LAVANTA KOKACAK
Bozkurt Belediyesi, belediyeye ait tarım arazilerinde ceviz ve buğdayın ardından şimdide lavanta yetiştirecek. Lavanta tohumları toprakla buluşurken, çalışmalara Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’te katıldı.

Tarımdaki çalışmalarıyla diğer belediyelerden öne çıkan Bozkurt Belediyesi, belediyeye ait tarım arazilerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce verimli arazilerde ceviz ve buğday üretimi yapan belediye ekipleri, Hambat Ovası’nın verimli arazilerini arşınlarken, bu kez lavanta tohumları toprakla buluştu. Çalışmalara Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik de katıldı.



Başkan Çelik yaptığı açıklamada “Biz, tarımcı bir belediyeyiz. Çünkü biz, ne ekersek bize on mislini veren bereketli Hambat Ovası’na sahibiz. Verimli topraklarımızı çoraklığa teslim etmiyoruz. Tarımla kalkınmaya, tarımla kazanmaya devam ediyoruz. Tutluca Mahallemizde diktiğimiz 27 bin metrekarenin ardından Başçeşme Mahallemizde de 23 bin metrekarelik alana lavanta dikimine başladık. Emekle, bereketle” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon