BEKİLLİ

BEKİLLİ DEPREM KONUSUNDA HASSAS DAVRANDI

BEKİLLİ DEPREM KONUSUNDA HASSAS DAVRANDI
Yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından ilçeden bölgeye yapılan yardım çalışmaları hakkında Metropol TV’ye konuşan Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban “Bekilli deprem konusunda hassas davrandı. Vatandaşımız elinde ne varsa o bölgeye göndermek için faaliyete geçti” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Denizli kent merkezi ve ilçelerden de deprem bölgesine yardımlar sürüyor.  Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, ilçeden deprem bölgesine yapılan yardım çalışmalarına dair bilgiler verdi.

Başkan Akçay; “Bekilli deprem konusunda hassas davrandı. Vatandaşımız elinde ne varsa o bölgeye göndermek için faaliyete geçti. İlk günden itibaren 10 araçlık Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilmek üzere kumanya, gıda, kıyafet, dezenfektan gibi ne varsa elimizde teslim ettik. O bölgede yemek ihtiyacı baş gösterdi. Biz de bir tane TIR’ımızı seyyar mutfak şeklinde Hatay’ın Antakya İlçesi’ne gönderdik. Şu an belediye ekipleri ve gönüllülerle birlikte orada çorba dağıtımı devam etmekte. Şu an itibariyle de hayırsever iş adamlarımız, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte o bölgeye kıyafet, gıda ve ekmek bazlı kampanya organize ettik. Şu an ekmeklerimizi bazlama şeklinde hazırlayıp birkaç gün içerisinde o bölgeye ulaştıracağız. Bütün Türkiye olduğu gibi Bekilli de üzerine düşeni yapmaya devam ediyor” diye konuştu.

“KIZIM DA GAZİANTEP’TEYDİ”
Denizli’nin de deprem bölgesi içerisinde yer aldığının altını çizen Başkan Akçay; “Aynı depremi bizim yaşamamız da ciddi bir sıkıntı. Binaları sağlam yapmak ve deprem konusunda daha duyarlı olmak gerekiyor. Şu an 10 ilimizde ciddi bir sıkıntı var. Bu sıkıntı için de elimizden geldiğinde o bölgeye destek olmaya çalışıyoruz. Allah kimsenin başına bu tip felaketleri getirmesin. Yaralı ve ölülerimiz ciddi boyutlarda. Kendi kızım da Gaziantep’teydi. Herhangi bir sıkıntı olmadan kızımı getirdim. O bölge şu an her şeye ihtiyacı olan, Türkiye’nin yardımlarını bekleyen bir bölge durumunda” şeklinde ifade etti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon