YAŞAM-GÜNCEL

BAŞKAN ZOLAN, GÖNÜL SOFRASINDA MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ZOLAN, GÖNÜL SOFRASINDA MUHTARLARLA BULUŞTU

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği gönül sofrası bu kez mahalle muhtarlarını ağırladı. Kent merkezinde görev yapan muhtarlarla buluşan Başkan Zolan, muhtarlarla yol arkadaşı olduklarını vurgulayarak, “Biriz ve beraberiz. Bir vatandaşımızın daha ihtiyacını nasıl gideririz, sıkıntısını nasıl çözeriz, nasıl çare oluruz onun derdindeyiz” dedi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi iftar sofrası geleneğini kent merkezinde görev yapan mahalle muhtarları ile sürdürdü. Denizli Polisevi’nde düzenlenen iftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile daire başkanları, mahalle muhtarları ve aileleri katıldı. Program öncesi muhtarlarla tek tek selamlaşan Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, tüm konukların ramazan aylarını tebrik etti. Başkan Zolan iftarın ardından yaptığı konuşmada bir ramazan ayına daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “Allah’ım tutmuş olduğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri kabul ve makbul eylesin inşallah” dedi. Ramazan ayına Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı buruk başladıklarını kaydeden Başkan Zolan, depremin ilk anından itibaren öncelikle itfaiye olmak üzere tüm Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bölge için seferber odluğunu, oradaki vatandaşların imdadına Denizli halkı ile beraber koştuklarını, yardım kampanyaları organizasyonu konusunda muhtarların da çok büyük katkıları olduğunu anlattı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Hatay’ın Antakya ilçesinin ardından İskenderun ilçesinde belediye hizmetlerini yerine getirmek için canla başla çalıştığını kaydeden Başkan Zolan, bunun yanında ramazan ayı boyunca orada her gün 10 bin kişilik iftar verdiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesinin Hatay’ın yanında Denizli’de de canla başla çalıştığını, muhtarlardan aldıkları bilgi ve talepler doğrultusunda da gayret ettiklerini anlatan Başkan Zolan, “Zaten biz sizlerle yol arkadaşıyız. Biriz ve beraberiz. Bir vatandaşımızın daha ihtiyacını nasıl gideririz, sıkıntısını nasıl çözeriz, nasıl çare oluruz onun derdindeyiz. Allah’ım hepimize güç kuvvet versin, bu acılı günlerden kurtulup normal günlerimize kavuştursun. Ramazan yardımlaşma ayıdır. Bu yaralar inşallah kardeşlik ve dayanışma ruhu ile birlikte sarılacak. Herkes birbirine sahip çıkacak” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon