HONAZ

BAŞKAN KEPENEK, SAPACALILAR İLE İFTARDA BULUŞTU.

BAŞKAN KEPENEK, SAPACALILAR İLE İFTARDA BULUŞTU.
Honaz Belediyesi Mahalle İftarı programına Sapaca Mahallesi’nde devam etti. Her yıl Honaz Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarı programı Sapaca Mahallesi’nde yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Honaz Belediyesi, Halil İbrahim Sofrasını Sapaca Mahallesi’nde kurdu. Mahalle İftarına CHP Denizli İl Yönetim Kurulu Üyesi Barış Şahin, Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik ve örgüt üyeleri, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Hüseyin Buran, Sapaca Önceki Dönem Mahalle Muhtarı Ahmet Yel, Sapaca Mahalle Muhtarı Erol Gökan, Hüseyin Gökan, muhtarlar, meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş ve çocuk katılım sağladı.



İftar sonrası halka hitap eden Başkan Kepenek, “Halil İbrahim soframız bugün Sapaca Mahallemizdeki kardeşlerimizle daha da bereketlendi. Davetimize katılan çok kıymetli hemşehrilerime, büyüklerime, gençlerimize, çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin. Sofralarımızın bereketini arttırsın. Halil İbrahim Soframızı Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarımız ile paylaşmaya devam edeceğiz. Ramazan Ayı’nın sonlarına yaklaşıyoruz. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. Hemşehrilerimizle birlikte Halil İbrahim soframızda iftarımızı açmak bizleri gururlandırıyor. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nı tebrik ediyorum. Bu zorlu süreçlerden Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağız.  İnşallah Ramazan Bayramı’nı birlik ve beraberlik ruhuna uygun bir şekilde idrak edeceğiz. Vatandaşlarımızın ve Mahalle Muhtarımızın Sapaca Mahalle’mizde pazar yeri yapılması için yoğun taleplerini aldık. Mahallemizde tarımsal sulama amaçlı, çok önemli bir sondaj kuyusunu faaliyete geçirdik.  Allah’ın izniyle görev süremiz bitmeden Sapaca Mahallemize yakışacak, vatandaşlarımızın pazaryeri, düğün, sünnet veya Mevlid gibi çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere bir sosyal tesis kazandıracağız” şeklinde konuştu.



İftar organizasyonu birbirinden eğlenceli etkinlikler ile devam etti. İftar yemeğinin ardından başlayan ramazan eğlencelerinde Semazen gösterileri, Karagöz Hacivat gölge oyunu ile tahta bacak ve palyaço gösterileri özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi. Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Sapaca mahalle sakinleri, büyük beğeni ile izledikleri eğlenceler için Honaz Belediye Başkanı Kepenek’e teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon