BABADAĞ

BABADAĞ BELEDİYESİ’NİN HALİL İBRAHİM SOFRASI BU KEZ KAPALI PAZARYERİNDE

BABADAĞ BELEDİYESİ’NİN HALİL İBRAHİM SOFRASI BU KEZ KAPALI PAZARYERİNDE
Babadağ Belediyesi, ilçe merkezinde iftar yemeği düzenledi. Babadağ’da kurulan Halil İbrahim sofrasında yüzlerce vatandaş iftarını birlikte açtı.

Halil İbrahim Sofrasını, ilçe merkezinde vatandaşlar ile paylaşan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, iftar öncesi yaptığı konuşmada “Birliğin, paylaşmanın ve dayanışmanın huzurunu yaşadığımız Ramazan ayında, Halil İbrahim sofrasında orucumuzu vatandaşlarımız ile birlikte açtık. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.



Babadağ Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mahalle İftarı programı ilçe merkezinde devam etti. İftar yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, Demokrat Parti İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, CHP Denizli Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, CHP Denizli Milletvekili Adayları Şeref Arpacı, Adil Demir, İlhan Özcan, Ayşe Hazer, İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nazlı Yaşatürk, Gelecek Partisi Denizli Milletvekili adayı Sema Silkin Ün, CHP ve İYİ Parti Babadağ İlçe Başkanları ve yönetimleri,  BASİAD Başkanı Doğan Değirmenci, Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanı Azize Akdemir, Babadağ Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve çocuklar katılım sağladı.



İlçe merkezinde gerçekleşen iftar yemeği sonrasında sahneden vatandaşlara hitap eden Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeyde yaşandığı günleri içerisinde barındırıyor.  Maalesef 6 Şubat depremi dolayısıyla buruk bir Ramazan geçiriyoruz. Ama her şeye rağmen Ramazan’ı en iyi şekilde eda etmek, aynı sofrayı paylaşmak, aynı masada oturmak ve aynı duyguları paylaşmak bizim için gerçekten çok önemli. Birbirinden kıymetli misafirlerimize katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.



Millet İttifakı’nın Denizli İl Başkanlarının ve teşkilatlarının yoğun katılımlarıyla gerçekleşen iftar yemeği sonrası tek tek söz alan İl Başkanları, 14 Mayıs seçimlerine vurgu yaparak Babadağ’a söz verdi. Sahnede ilk konuşmayı yapan Demokrat Parti İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık, “Bu mübarek gecede düzenlenen iftar yemeğinde emeği geçen Babadağ Belediye Başkanımız Sayın Ali Atlı ve tüm ekibine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Konuşmalarını yapmak üzere sahneye çıkan DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, “Denizli'mizin üreten ilçesi Babadağ’da kıymetli vatandaşlarımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu kötü günlerde Mübarek Ramazan ayında sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum.  Sayılı günlerimiz kaldı, göreve geldiğimiz günden bugüne sahada mücadele etmeye, emek vermeye devam ediyoruz. Artık maçın son dakikalarını oynuyoruz. Son uzatmalarda attığımız gol ile maçı bitireceğiz. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu göreve getirdikten sonra ülkemizde inşallah barışın dilinin çok daha farklı eseceğini düşünüyorum.  Başkanımıza bu anlamlı organizasyon için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Babadağ’da Millet İttifakı’nın Denizli temsilcilerinin rüzgarı esti. Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım sahnede yaptığı konuşmada, “Biliyorsunuz ki Millet İttifakı’nın tek amacı kötü bir süreçten geçen Türkiye'ye derin bir nefes aldırmak. Egolarından arınmış, makamını bir kenara bırakmış altı değerli genel başkanının katılımıyla oluşmuş Millet İttifakı’nda sayın Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız.  Millet ittifakı için en az dört milletvekili, mecliste Denizli milletvekili olarak hepimizi temsil edecek” şeklinde konuştu. Daha sahneye davet edilen CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum yaptığı açıklamada, “Ülkemizin zifiri karanlık olduğu bir ortamda, her işin eksiye ve kötüye gittiği bir anda, ülkemize müdahale edilmesi gereken bir ortamda Babadağ halkı 14 Mayıs’ta gerekeni yapacak. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde kurulan Millet İttifakı’mızın paydaşları ile burada Derman Belediyeciliği yapan Babadağ’da bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Babadağ’a bugün siyasi bir bahar geldi. Vatandaşlarımızın yüzünü gülümserken görmek bizim için çok kıymetli. Sana Söz Babadağ! Biz kazanacağız, millet kazanacak, Babadağ kazanacak” ifadelerini kullandı.İftar sonrasında düzenlenen organizasyon semazen gösterileri, Karagöz Hacivat gölge oyunu, Sihirbaz Murat ve Sihirbaz Nalan’ın Gösterisi ve palyaço gösterileri ile devam etti. Etkinlikler özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi. Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Babadağ halkı, büyük beğeni ile izledikleri eğlenceler için Başkan Atlı’ya teşekkür etti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon